Ανακοίνωση κόλαφος των οπαδών του Άγιαξ για τον Σνάιντερ

Ανακοίνωση κόλαφος των οπαδών του Άγιαξ για τον Σνάιντερ

Κάθετα αντίθετοί είναι οι οπαδοί του Άγιαξ στην πρόσληψη του Γουέσλεϊ Σνάιντερ ως δεύτερος βοηθός του καινούριου προπονητή του «αίαντα», Μαουρίσιο Σστάιν, βγάζοντας μια πολύ σκληρή ανακοίνωση

Ανεπιθύμητος από τους οπαδούς του Άγιαξ είναι ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Ένας σύνδεσμος οπαδών της ολλναδικής ομάδας έβγαλε ανακοίνωση κατά της πρόσληψης του πρώην ποδοσφαιριστή του Άγιαξ, της Ίντερ και άλλων.

Πιο συγκεκριμένα η «F-Side» έβγαλε ανακοίνωση στο Instagram, η οποία ανφέρει πως η άφιξη του πρώην μέσου είναι εντελώς ανεπιθύμητη. Φαίνεται πως δεν του συγχωρούν το γεγονός που διοργάνωσε τον αποχαιρετιστήριο αγώνα του στην Ουτρέχτη πριν από τρία χρόνια, παρά το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε αυτήν την ομάδα.

Διαβάστε επίσης: «Υπογράφει τριετές συμβόλαιο στη Γαλατά ο Μπακαμπού» (pic)

«Aς το ξεκαθαρίσουμε αμέσως. Αυτός ο ανόητος ΔΕΝ είναι ευπρόσδεκτος στην ομάδα μας. Του ξεκαθαρίσαμε πριν από τρία χρόνια ότι είναι persona non grata. Αυτό δεν ισχύει για μερικά θλιβερά χρόνια, όπως οι δύο αποτυχημένοι γάμοι σου, αλλά για πάντα. Γουέσλεϊ, ακόμα και το 1% όλων των φημλων για την επιστροφή σου στον Άγιαξ είναι σωστές, τότε δείχνεις για ακόμα περισσότερο ότι είσαι ηλίθιος. Ακόμα και αν ήταν αλήθεια, είσαι σχιζοφρενής» γράφουν χαρακτηριστικά.

Οι Ultras του Ολλανδικού συλλόγου θεωρούν απαράδεκτη την συμπεριφορά και της ομάδας τους, που ενώ ξέρουν την κόντρα με τους οπαδούς, συνεχίζουν να συζητάνε μαζί του. «Φυσικά, υπάρχει μια κατάσταση που καταδικάζουμε. Την άφιξη αυτού του μπάσταρδου. Ένας σπουδαίος παίκτης του Άγιαξ είχε πει κάποτε (Μίχελς) »Το ποδόσφαιρο είναι πόλεμος. Αν έρθει ο Σνάιντερ, τότε θα είναι πόλεμος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ