Έγινε κι αυτό: Μετά τα επτά γκολ διακοπή στο ματς του Άγιαξ

Έγινε κι αυτό: Μετά τα επτά γκολ διακοπή στο ματς του Άγιαξ

Ο Άγιαξ υπέστη ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά από την Ουτρέχτη (4-3), σε ένα παιχνίδι που είχε επτά γκολ και δύο διακοπές, με τον Αίαντα να μένει προτελευταίος.

Απίστευτα πράγματα έγιναν στην αναμέτρηση του Άγιαξ με την Ουτρέχτη για την 9η αγωνιστική της Eredivisie, σε ένα ματς που σημειώθηκαν επτά τέρματα ο Αίαντας ηττήθηκε με σκορ 4-3, πέφτοντας στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με πέντε βαθμούς, πάνω μόνο από την Φόλενταμ.

Το παιχνίδι εξελίχθηκε σε… ροντέο καθώς ο διαιτητής πήρε την απόφαση να διακόψει το ματς δύο φορές λόγω ρίψεις ποτηριών που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο. Συγκριμένα, η πρώτη φορά έλαβε χώρα λίγα δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση των ενενήντα λεπτών της συνάντησης, μιας και φίλαθλοι που βρίσκονταν πίσω από το τέρμα του Αίαντα έπειτα από μία ουσιαστικά ανύποπτη φάση πέταξαν τρία ποτήρια στο γήπεδο.

Τότε ο διαιτητής δίχως να το σκεφτεί αποφάσισε να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια μέχρι να αποφασίσει τι αναμένεται να γίνει. Δεν πέρασε πολύ ώρα και εν τέλει ο Ολλανδός ρέφερι πήρε την απόφαση να επαναφέρει τους παίκτες για να συνεχίσουν. Ο αγώνας συνεχίστηκε με την Ουτρέχτη μάλιστα να βρίσκει και τέταρτο τέρμα βάζοντας… φωτιά στο ματς για ακόμη μια φορά, με τους οπαδούς να πετούν ξανά αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα διακοπή!

Τα πνεύματα… εκτονώθηκαν λίγο αργότερα και πάλι, με το ματς να συνεχίζεται εκ νέου. Ο Άγιαξ πίεσε για να βρει την ισοφάριση, όμως η άμυνα των γηπεδούχων άντεξε με άνεση, καταφέρνοντας να πάρει ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα προσπερνώντας τον σημερινό της αντίπαλο κατά έναν βαθμό.

Για την ιστορία, ο Αίαντας είχε βρεθεί να χάνει με 2-0 (44′ Φλαμίνγκο, 48, Βαν Ντερ Χορν), αλλά κατάφερε και ισοφάρισε μέσα σε τρία λεπτά με τα δύο γκολ του Χλίνσον στο 52′ και στο 55′. Ο Άγιαξ έκανε την ολική ανατροπή με τον Μπεργκβάιν (65′ πεν.), αλλά ισοφαρίστηκε στο 71′ από τον Τόρνστρα. Για να έρθει ο Όσκαρ Φράουλο που είχε περάσει λίγο νωρίτερα ως αλλαγή να διαμορφώσει το τελικό 4-3.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ