Ο Φερνάντο Σάντος αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Φερνάντο Σάντος αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Με εγκωμιαστικά λόγια μίλησε ο Φερνάντο Σάντος για τον Πορτογάλο «Σούπερ Σταρ», τονίζοντας ότι θα παίζει σε υψηλό επίπεδο μέχρι τα 39 του χρόνια.

Ο Φερνάντο Σάντος που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Εθνική Πορτογαλίας έως το 2024, παραχώρησε συνέντευξη στην «A Bola». Αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τότε θα διανύει τον 39ο χρόνο της ζωής του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός: 

«Πιστεύω ότι ο Κριστιάνο, αν δεν συμβεί τίποτα ανησυχητικό, στα 39 θα εξακολουθεί να παίζει σε υψηλό επίπεδο, ίσως με κάποιες προσαρμογές όσον αφορά την προπόνηση. Μιλάμε για παίκτες, για αθλητές, με ευρύτερη έννοια, που όχι μόνο φτάνουν σε επίπεδο παγκόσμιο, αλλά που τώρα μπορούν να διατηρήσουν αυτό το επίπεδο για πολλά χρόνια, όπως ποτέ πριν. Είναι εξαιρετικό. Θα είναι 50 ετών και θα θέλει να κερδίσει παίζοντας μπάλα στην παραλία», επισήμανε αρχικά ο Φερνάντο Σάντος, ενώ εν συνεχεία πρόσθεσε:

«Δεν έχω σκεφτεί ακόμη πως θα είναι να προπονώ την Εθνική χωρίς τον Ρονάλντο. Θα εξαρτηθεί ουσιαστικά από αυτόν, φυσικά, από το πώς μπορεί να αισθάνεται. Αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι δεν είναι μόνο το φυσικό επίπεδο, αλλά και το διανοητικό».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ