Απίστευτος διασυρμός για την εθνική Ελπίδων : Εχανε με 4-0 στο 25′ από την Κροατία! (vid)

Απίστευτος διασυρμός για την εθνική Ελπίδων : Εχανε με 4-0 στο 25′ από την Κροατία! (vid)

Τραγική εμφάνιση από την εθνική Ελπίδων κόντρα στην αντίστοιχη της Κροατίας, αφού στο 53' ο δείκτης του σκορ έδειχνε 5-0 υπέρ των γηπεδούχων με την εικόνα της ομάδας του Γιάννη Γκούμα να είναι θλιβερή.

Ιστορία γράφει η εθνική Ελπίδων στην Κροατία αφού στο 25′ έχανε με 4-0 από την αντίπαλό της. Στο 53′ μάλιστα δέχθηκε και πέμπτο γκολ, πραγματοποιώντας μια τραγική εμφάνιση σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Η ομάδα του Γιάννη Γκούμα δεν μπήκε ουσιαστικά ποτέ στο ματς αφού είναι πίσω στο σκορ πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με την άμυνα να θυμίζει παιδική χαρά.

Στο 1′ ο Μόρο με εκπληκτικό βολέ στην κίνηση έκανε το 1-0 για την Κροατία, στο 5′ από ασίστ του σκόρερ βρήκε δίχτυα ο Μάιερ για το 2-0. Εννιά λεπτά μετά ο Μούσα έκανε το 3-0 σε ρυθμό ρελαντί. Με τη συμπλήρωση 25 λεπτών, οι Κροάτες ξεδιπλώθηκαν ταχύτατα στην κόντρα και ο Μάιερ σκόραρε ξανά, κάνοντας το 4-0 για τους Κροάτες που θα μπορούσαν να έχουν πετύχει σε αυτό το διάστημα και πολύ περισσότερα γκολ. Στο 53′ οι Κροάτες πέτυχαν και πέμπτο γκολ, με τον Μούσα να περνάει τον Στεργιάκη και να σκοράρει για το 5-0.

Κι όλα αυτά για μια ομάδα που στα πρώτα τέσσερα ματς για τα προκριματικά του EURO U21 είχε τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Σήμερα μάλλον ξέχασε την μπάλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ