«Πόρτα» του Αλέγκρι σε εθνική Ολλανδίας

«Πόρτα» του Αλέγκρι σε εθνική Ολλανδίας

Ο Ιταλός τεχνικός δέχτηκε πρόταση από την εθνική Ολλανδίας, ωστόσο αποφάσισε να την αρνηθεί, καθώς θα ήθελε να αναλάβει κάποιο σύλλογο.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους προπονητές της Ευρώπης, με αρκετές ομάδες να έχουν σημειώσει το όνομά του στην λίστα τους. Ο 53χρονος Ιταλός έχει συμπληρώσει ένα χρόνο ανενεργός, ωστόσο αυτό δεν τον έκανε να πει «ναι» στην εθνική Ολλανδίας.

Σύμφωνα με την «Sky Sport Italia», ο έμπειρος προπονητής αρνήθηκε την πρόταση των «οράνιε» διευκρινίζοντας ότι θα ήθελε να αναλάβει κάποιον σύλλογο. Συγκεκριμένα, ο Αλέγκρι θεωρούταν ο κατάλληλος για να την αντικατάσταση του Ρονάλντ Κούμαν, ο οποίος ανέλαβε την Μπαρτσελόνα.

Φυσικά, το γεγονός ότι το όνομά του παίζει δυνατά για τον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν, τον κάνει να μην κοιτάει κάποια άλλη επιλογή, ειδικά εθνικής ομάδας. Να θυμίσουμε ότι μέσα σε μία πενταετία με την Γιουβέντους, μέτρησε 271 παιχνίδια στον πάγκο του ιταλικού συλλόγου, με απολογισμό 191 νίκες, 41 ισοπαλίες και 39 ήττες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ