Χάρι Κέιν : Κορυφαίος Άγγλος του 2017 ο επιθετικός της Τότεναμ (pic/vid)

Χάρι Κέιν : Κορυφαίος Άγγλος του 2017 ο επιθετικός της Τότεναμ (pic/vid)

Καλύτερος διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής για το 2017 ψηφίστηκε από το England Supporters Club ο Χάρι Κέιν, ο οποίος με τα γκολ του συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόκριση της εθνικής του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Χάρι Κέιν τρελαίνει κόσμο (και) με τις φετινές του επιδόσεις, έχοντας καταρρίψει αρκετά σπουδαία και… στοιχειωμένα ρεκόρ, με τελευταίο αυτό του κορυφαίου σκόρερ της Τότεναμ στην ιστορία του συλλόγου στην Premier League. Οι διακρίσεις όμως δεν σταματάνε σε συλλογικό επίπεδο, με τον 24χρονο επιθετικό να ανακηρύσσεται σήμερα (21/1) κορυφαίος διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής για το 2017 από το England Supporters Club.

Κατά το προηγούμενο έτος, ο επιθετικός των Πετεινών σκόραρε επτά γκολ σε έξι συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάληψη της πρώτης θέσης στον έκτο όμιλο και την πρόκριση των Τριών Λιονταριών στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας.

https://twitter.com/HKane/status/955489234873470977

Ο Κέιν σκόραρε στο 2-2 με την Σκωτία (έκανε το 2-2), στο 4-0 με τη Μάλτα (άνοιξε και έκλεισε το σκορ), στο 1-0 με τη Σλοβενία και το 1-0 με τη Λιθουανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ έβαλε δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του στο σπουδαίο εκτός έδρας διεθνές φιλικό με τη Γαλλία (2-3) στο Σταντ ντε Φρανς τον περασμένο Ιούνιο.

«Είναι μια πραγματική τιμή για μένα, μετά από μια αξέχαστη σεζόν. Το να φθάσεις στην τελική φάση του Μουντιάλ είναι όνειρο κάθε νέου ποδοσφαιριστή και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου για το ταξίδι αυτό», δήλωσε ο Κέιν, ο οποίος συγκέντρωσε το 75% των ψήφων και πήρε τα σκήπτρα από τον Άνταμ Λαλάνα, νικητή του βραβείου το 2016.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ