Ντι Μαρία : «Ο μόνος σίγουρος για το Μουντιάλ είναι ο κοντός»

Ντι Μαρία : «Ο μόνος σίγουρος για το Μουντιάλ είναι ο κοντός»

Ο Άνχελ Ντι Μαρία προέβη σε μια ασυνήθιστη δήλωση, καθώς θεωρεί πως ο μόνος παίκτης που έχει σίγουρη τη συμμετοχή του στην Εθνική Αργεντινής ενόψει Μουντιάλ είναι ο Λιονέλ Μέσι, τον οποίο χαρακτήρισε μάλιστα ως «κοντό».

Ο Ανχελ Ντι Μαρία δεν είναι πολύ αισιόδοξος για την δική του συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία το επόμενο καλοκαίρι, αν και όπως όλα δείχνουν δεν γίνεται να λείψει από την κορυφαία διοργάνωση.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε για τον προπονητή της Εθνικής ομάδας, Χόρχε Σαμπάολι, λέγοντας πως ξεκαθάρισε σε όλους τους παίκτες ότι ο μοναδικός που έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στην αποστολή της Αργεντινής είναι ο Μέσι, τον οποίο ανέφερε στη συνέντευξη ως κοντό.

«Δεν με βλέπω μέσα. Ο Σαμπάολι μας είπε ξεκάθαρα ότι ο μόνος βέβαιος είναι ο κοντός (Μέσι), οι άλλοι πρέπει να αγωνιστούμε για να κερδίσουμε μία θέση. Δεν αισθάνομαι ότι έχω μία εξασφαλισμένη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αν το έκανα αυτό, θα ήταν λάθος σκέψη. Θα χαλαρώσω και δεν θα το σκέφτομαι», είπε ο επιθετικός της Παρί Σ.Ζ, όταν ρωτήθηκε για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία που θα διεξαχθεί το προσεχές καλοκαίρι.

Στη συνέχεια μίλησε για τη σημασία των παιχνιδιών που ακολουθούν με την ομάδα του: «Είμαστε κοντά στο Μουντιάλ. Έτσι κάθε παιχνίδι που παίζεις με τη ομάδα σου είναι σημαντικό. Επιπλέον, λόγω της ηλικίας μου, μπορεί να είναι το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο μου. Το σημαντικό είναι να υπάρχει συνέχεια στην ομάδα. Ο Χόρχε βλέπει κάθε παιχνίδι. Σημειώνει, έχει ερωτήσεις, πηγαίνει να δει παίκτες σε κάποια παιχνίδια».

«Το να κατακτήσουμε το Κύπελλο, θα ήταν καλό τέλος μετά από τρεις χαμένους τελικούς. Είναι ο μόνος τρόπος για να επουλωθούν οι πληγές. Αυτός είναι ο στόχος», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ