Φαν’τ Σιπ : Συνεχίζεται ο κατήφορος με τον Σιόβα

Φαν’τ Σιπ : Συνεχίζεται ο κατήφορος με τον Σιόβα

Μετά τα όσα είπε στο κανάλι του Σαββίδη, ο Ολλανδός τεχνικός συνέχισε τις δηλώσεις για τον Ελληνα αμυντικό και στη συνέντευξη Τύπου πριν το φιλικό με την Αυστρία.

Στο Κλάγκενφουρτ για το αυριανό φιλικό με την Αυστρία βρίσκεται η εθνική ομάδα, με τον Τζον Φαν’τ Σιπ στη συνέντευξη Τύπου να τονίζει ότι θα χρησιμοποιήσει νέους παίκτες, τους οποίους θα αξιολογήσει ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της «γαλανόλευκης».

Παράλληλα, ο τεχνικός της Εθνικής αναφέρθηκε στην απόφασή του να θέσει εκτός ομάδας τον Δημήτρη Σιόβα, μετά τις δηλώσεις που έκανε ο έμπειρος αμυντικός. «Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια για την ιδέα της Εθνικής θα αποκλείεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ολλανδός τεχνικός μετά τα όσα είπε στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη για τον Δημήτρη Σιόβα, συνέχισε τις δυσμενείς δηλώσεις για τον Ελληνα αμυντικό, αυτή τη φορά στη συνέντευξη Τύπου, πριν το φιλικό της Εθνικής με την Αυστρία. Δηλώσεις που δεν δικαιολογούνται για τον έμπειρο σέντερ μπακ, με τον κατήφορο να συνεχίζεται και τον Φαν’ τ Σιπ να προκαλεί για μια ακόμα φορά τη φίλαθλη κοινή γνώμη με τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Την Αυστρία: «Θα ξεκινήσουμε με 11 παίκτες όπως εμείς (χαμόγελο). Θα είναι ένα παιχνίδι που θα δούμε νέα πράγματα και νέους παίκτες και ίσως νέους τρόπους να αγωνιζόμαστε. Αυτά τα φιλικά μπορεί να είναι χρήσιμα. Να μας βοηθούν με καλό τρόπο και ξέροντας ότι είχαμε και δύο ματς πίσω μας που παίξαμε. Θα χρησιμοποιήσουμε νέους παίκτες για να τους αξιολογήσουμε».

Τη διάταξη της Ελλάδας για τα επόμενα παιχνίδια: «Όχι κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο πρόγραμμα και είναι σημαντικό το πως να τους διαχειριστούμε. Να κρατήσουμε… φρέσκους τους παίκτες. Είναι ευκαιρία για τους παίκτες να δώσουν ένα καλό ματς με έναν καλό αντίπαλο όπως η Αυστρία».

Τον Σιόβα: «Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση. Είμαστε εδώ για να φτιάξουμε μία νέα ομάδα με πλάνο για το Κατάρ και με νέους και πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες και με άλλον τρόπο. Αυτό είναι το… μονοπάτι. Δεν σημαίνει πως δεν θα χρησιμοποιήσουμε έμπειρους παίκτες. Κοιτάμε παίκτες που να… δένουν με την ομάδα και το τι θέλουμε. Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια εκτός των ορίων που έχουμε θέσει προχωράμε. Όταν ένας παίκτης κάνει σχόλια για την ιδέα της Εθνικής θα αποκλείεται. Έχω ήδη τοποθετηθεί και μιλήσει για το θέμα, οπότε δεν θα πω κάτι άλλο».

Την Αυστρία και την προοπτική της: «Έχει κάνει καλά βήματα. Έχει προοδεύσει και έχει ποιότητα. Είναι κοντά σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε και εμείς. Έχουμε δει αγώνες της αλλά και ματς του πρωταθλήματος διότι παρακολουθούμε και τον Φούντα. Κάθε ομάδα έχει τα πάνω και τα κάτω της».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ