Μέσι : «Υπήρχε νευρικότητα»

Μέσι : «Υπήρχε νευρικότητα»

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που η Αργεντινή ξεκίνησε με νίκη τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου, αν και τόνισε πως υπήρχε νευρικότητα.

Η Αργεντινή δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Ισημερινού, αλλά τελικά επικράτησε με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Μέσι. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μετά το τέλος του αγώνα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που η Αργεντινή ξεκίνησε με νίκη τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου.

«Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη, γιατί ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι τα προκριματικά και όλοι οι αγώνες θα είναι τόσο σκληροί όσο αυτός. Ελπίζαμε ότι η απόδοσή μας θα ήταν διαφορετική, αλλά έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που παίξαμε μαζί, αυτό ήταν το πρώτο μας παιχνίδι και υπήρχε νευρικότητα », δήλωσε ο επιθετικός της Μπάρτσα.

Με αυτή τη νίκη η Αργεντινή επέκτεινε το αήττητο σε οκτώ παιχνίδια με προπονητή τον Λιονέλ Σκαλόνι. Το επόμενο παιχνίδι για την παρέα του Μέσι είναι την Τρίτη εναντίον της Βολιβίας στο Λα Παζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ