Μπάγεβιτς : «Δεν ξέρω αν θα μείνω στην εθνική Βοσνίας»

Μπάγεβιτς : «Δεν ξέρω αν θα μείνω στην εθνική Βοσνίας»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό της Βοσνίας από την Ιρλανδία, πως δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στην εθνική ομάδα.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε ότι δεν ξέρει εάν θα παραμείνει προπονητής της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, μετά τον χθεσινό αποκλεισμό της στα πέναλτι (4-3) από την Βόρεια Ιρλανδία (1-1 στα 120′), στους ημιτελικούς των playoffs του Nations League.

«Δεν ξέρω αν θα παραμείνω στον πάγκο της εθνικής ομάδας, αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας», τόνισε χαρακτηριστικά. Να σημειωθεί ότι η συμφωνία του με την ομοσπονδία της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης ήταν έως το τέλος του EURO 2020.

Έφτασε στον πάγκο της εθνικής ομάδας τον Δεκέμβριο του 2019, προκειμένου να ηγηθεί στα παιχνίδια εναντίον της Β. Ιρλανδίας στα ημιτελικά εναντίον του νικητή της μονομαχίας της Σλοβακίας-Ιρλανδίας στους τελικούς, εάν προκρίνονταν. Δεδομένου ότι οι αγώνες playoffs έπρεπε να διεξαχθούν τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αναβλήθηκαν έως τον Οκτώβριο, οπότε το συμβόλαιο του Ντούσαν Μπάγεβιτς παρατάθηκε μέχρι το τέλος των playoffs.

Θεωρείται σίγουρο ότι στα παιχνίδια με Πολωνία και Ολλανδία για το Nations League τις επόμενες μέρες, στον πάγκο θα είναι ο Μπάγεβιτς, αλλά κανείς δεν ξέρει εάν θα παραμείνει προπονητής της και το επόμενο έτος.

Σχετικά με την χθεσινή συνάντηση ο 71χρονος πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ‘Αρη και Ατρόμητου, τόνισε ότι είναι στεναχωρημένος για την ήττα, αλλά δεν έχει τίποτα να παραπονεθεί για τους παίκτες τους.

«Μπορώ μόνο να πω ότι λυπάμαι που δεν φτάσαμε στα τελικό των playoffs, όμως δεν έχω τίποτα να παραπονεθώ για τους παίκτες, έκαναν το καλύτερο που μπορούσαν».

«Θα έπρεπε να είσαι και τυχερός σε παιχνίδια όπως αυτό. Ήμασταν αρκετά καλοί, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήμασταν αρκετά γενναίοι, είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν πετύχαμε γκολ. Είχαμε πολλά καλά 60 ή 70 λεπτά. Οι Ιρλανδοί ήταν γενναίοι και αγωνίστηκαν μέχρι το τέλος».

Να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα nezavisne.com, ο Μπάγεβιτς επέτρεψε στους παίκτες του να αποφασίσουν μόνοι τους ποιοι θα εκτελέσουν τα πέναλτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ