Ολυμπιακός : Οι «μαροκινές» απαντήσεις του Ελ Αραμπί

Ολυμπιακός : Οι «μαροκινές» απαντήσεις του Ελ Αραμπί

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε στη νίκη του Μαρόκο κόντρα στη Σενεγάλη και με το γκολ του έστειλε μηνύματα προς διάφορες κατευθύνσεις στην πατρίδα του.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έκανε για ακόμα μία φορά το καθήκον του. Μπήκε ως αλλαγή στο 76ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης του Μαρόκο με τη Σενεγάλη και ευτύχησε να σκοράρει δέκα λεπτά αργότερα με καρφωτή κεφαλιά, γράφοντας το τελικό 3-1.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε ξανά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, μετά τον Νοέμβριο του 2019, ενώ πέτυχε το πρώτο του γκολ από τις 29 Μαρτίου του 2016, όταν είχε σκοράρει δις, στον αγώνα της Εθνικής του ομάδας κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι (2-0).

Το τέρμα του Ελ Αραμπί είναι στην πραγματικότητα κάτι παραπάνω από ένα απλό γκολ, αφού δίνει ισχυρή απάντηση στον πρώην προπονητή της Εθνικής του Μαρόκο, Χερβέ Ρενάρντ.

Ο Γάλλος τεχνικός είναι η αιτία που ο φορ των ερυθρόλευκων έκανε σχεδόν έναν ολόκληρο για να αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα της χώρας του. Κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Μαρόκο, ο Ρενάρντ αδίκησε ουκ ολίγες φορές τον Ελ Αραμπί, αφού δεν τον συμπεριέλαβε τόσο στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής στην Αίγυπτο, όσο και στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018. Την ίδια ώρα μάλιστα, που ο Μαροκινός επιθετικός κατακτούσε δύο φορές την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ στο πρωτάθλημα του Κατάρ και μία στην Ελλάδα.

Ο πρώην προπονητής του Μαρόκο, παρά την πίεση που ασκούσαν τα Μέσα ενημέρωσης για επιστροφή του Ελ Αραμπί στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα της Εθνικής, αυτός έκανε τα… στραβά μάτια και τον άφηνε εκτός. Ο Ελ Αραμπί προτίμησε να δώσει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο και με την πρώτη ευκαιρία το κατάφερε.

Πλέον, όλα δείχνουν πως εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στον Πειραιά, το ίδιο σημαντική θα είναι και η προσφορά του με την Εθνική του Μαρόκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ