Χαμός στη Γουϊνέα, επιστρέφει ο Καμαρά

Χαμός στη Γουϊνέα, επιστρέφει ο Καμαρά

«Πόλεμος» ανάμεσα στους διεθνείς και το υπουργείο αθλητισμού – Ακυρώθηκε το φιλικό με την Γκάμπια, επιστρέφει άμεσα στην Ελλάδα ο Καμαρά

Μπάχαλο. Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να περιγράψει όσα συμβαίνουν στην εθνική ομάδα της Γουϊνέας, αφού εκτός από τα πέντε κρούσματα κορωνοϊού που γνωστοποίησαν το μεσημέρι της Κυριακής τα ΜΜΕ της χώρας, παράλληλα έχει ξεσπάσει… πόλεμος ανάμεσα στους διεθνείς και το υπουργείο αθλητισμού.

Η διαμάχη ανάμεσα στις δύο πλευρές ξέσπασε για τα χρήματα που οφείλονται στους ποδοσφαιριστές εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και για την απόφαση του υπουργείου αθλητισμού να μειώσει τα μπόνους για τις νίκες της εθνικής σε φιλικά παιχνίδια.

Την Κυριακή (11/10) αντιπροσωπεία των παικτών συναντήθηκε με το προπονητικό επιτελείο της εθνικής ομάδας και του κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να παίξουν στο φιλικό με την Γκάμπια που ήταν προγραμματισμένο για την ερχόμενη (13/10) και θα γινόταν στην Πορτογαλία. Η ακύρωση του φιλικού σημαίνει ότι ο Μαντί Καμαρά θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό νωρίτερα από ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο.

Εάν γινόταν το παιχνίδι με την Γκάμπια ο Καμαρά θα ερχόταν στην Ελλάδα την Τετάρτη και θα έκανε πρώτη προπόνηση την Πέμπτη. Αντίθετα, μετά την ακύρωση του φιλικού με την Γκάμπια, ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος στο φιλικό με το Πράσινο Ακρωτήριο έπαιξε για πρώτη φορά ως αρχηγός της εθνικής ομάδας της Γουϊνέας, θα έρθει αύριο στην Αθήνα.

Ο διεθνής μέσος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μαρτίνς, γεγονός που χαροποιεί τον Πορτογάλο τεχνικό. Αλλωστε, ο Καμαρά είναι ένα από τα βασικά όπλα του Ιβηρα τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ