Σκαλόνι : «Η Βολιβία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»

Σκαλόνι : «Η Βολιβία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο»

Ο Λιονέλ Σκαλόνι μίλησε για την αναμέτρηση της Αργεντινής με τη Βολιβία και τόνισε ότι οι αντίπαλοι της αλμπισελέστε είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο στην έδρα τους.

Ο προπονητής της εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, χαρακτήρισε τη Βολιβία ως «μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο» όταν παίζει στην έδρα της. Τα 3.640 μέτρα υψόμετρο φαίνεται ότι επηρεάζουν τις αντίπαλες ομάδες, καθώς εκεί, η Βολιβία παραμένει αήττητη από το 2018!

«Το να παίζεις εδώ είναι τελείως διαφορετικό, είναι πολύ δύσκολο. Η Βολιβία στην έδρα της είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Οι παίκτες μας πρέπει να είναι 100% έτοιμοι. Εάν κάποιος από αυτούς δεν είναι απόλυτα έτοιμος, τότε θα μιλήσουμε μαζί του και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση για την ομάδα», δήλωσε ο Σκαλόνι, ο οποίος ταξίδεψε με την «αλμπισελέστε» μερικές ημέρες νωρίτερα στην Βολιβία, προκειμένου να προπονηθεί και να εγκλιματιστεί στις ιδιαίτερες συνθήκες.

Στην πρεμιέρα των προκριματικών για το Μουντιάλ 2022, η Αργεντινή νίκησε τον Ισημερινό 1-0 την περασμένη εβδομάδα, ενώ η Βολιβία γνώρισε βαριά ήττα με 5-0 από την Βραζιλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ