Η… ενηλικίωση του Βασίλη Σουρλή και η Εθνική Ελπίδων

Η… ενηλικίωση του Βασίλη Σουρλή και η Εθνική Ελπίδων

Λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 18 του χρόνια, ο Βασίλης Σουρλής κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Κ21 για τα παιχνίδια με Τσεχία και Σκοτία.

Ο Βασίλης Σουρλής αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο μέσος του Ολυμπιακού, λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 18 του χρόνια, κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελπίδων της Ελλάδος και θα είναι ο νεότερος ποδοσφαιριστής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο Σουρλής κέρδισε την πρώτη του κλήση από… σπόντα, καθώς θα αντικαταστήσει στις επιλογές της Ελπίδων τον Ζήση Χατζηστραβό (Λαμία, δανεικός από τον ΠΑΟΚ), που είναι τραυματίας και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στα παιχνίδια με Τσεχία και Σκοτία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σουρλής έχει περάσει από όλες τις «μικρές» Εθνικές. Εως και τώρα παραμένει βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων τη χώρας μας και πλέον θα έχει την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο και στην Ελπίδων και έτσι να γιορτάσει με ένα πολύ ξεχωριστό «δώρο» τα γενέθλιά του (16/11/2002).

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η Εθνική Ελπίδων έχει μπροστά της τους δύο τελευταίους αγώνες της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, θα υποδεχθεί την Τσεχία (13/11/2020, «Απ. Νικολαΐδης», 19:00) και τη Σκωτία (17/11, «Απ. Νικολαΐδης», 18:00).

Σήμερα, ο Γιάννης Γκούμας αναμένεται να ανακοινώσει και τον ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Νικολάου της Εμπολι, ο οποίος είναι άρρωστος και δεν μπόρεσε καν να ταξιδέψει από την Ιταλία.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που έχει καλέσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Γκούμας: Μάριος Σιαμπάνης (Άρης), Κώστας Τζολάκης, Μάριος Βρουσάι (Ολυμπιακός), Χρήστος Μανδάς (Ατρόμητος), Κώστας Αποστολάκης (ΑΠΟΕΛ), Αλέξανδρος Κατράνης (Hatayspor), Θεοδόσης Μαχαίρας, Γιαννης Μπότος, Ευθύμης Χριστόπουλος (ΑΕΚ), Θεοχάρης Τσιγγάρας (ΠΑΟΚ), Άγγελος Τσιγγάρας, Απόστολος Κωνσταντόπουλος, Γιώργος Λιάβας (Παναιτωλικός), Ουές Αμπντούλ Ραχμάν, Απόστολος Διαμαντής, Οδυσσέας Λυμπεράκης, Φροίξος Γρίβας, Κώστας Μπαλογιάννης (ΟΦΗ), Γιάννης Παπανικολάου ( RKS Rakow), Αναστάσιος Δουβίκας (Βόλος), Γιάννης Μπουζούκης. Δημήτρης Εμμανουηίδης, Φώτης Ιωαννίδης, Ανάργυρος Καμπετσής (Παναθηναϊκός), Στέφανος Ευαγγέλου (Gornik Zabrze).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ