Κριστιάνο Ρονάλντο : Προπονήθηκε με την Εθνική Πορτογαλίας

Κριστιάνο Ρονάλντο : Προπονήθηκε με την Εθνική Πορτογαλίας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στις προπονήσεις με την Εθνική Πορτογαλίας και είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με Ανδόρα, Γαλλία και Κροατία.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και απουσίαζε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του καθώς είχε τεθεί σε υποχρεωτική καραντίνα. Πριν από μερικές ημέρες, ανάρρωσε από τον covid-19 και επέστρεψε στη δράση με τη Γιουβέντους.

Τώρα ο Πορτογάλος ετοιμάζεται να επιστρέψει και στις υποχρεώσεις της Εθνικής Πορτογαλίας καθώς σήμερα (10/11) ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς να νιώσει κάποια ενόχληση στον αστράγαλο μετά από τον τραυματισμό που είχε στον αγώνα της Κυριακής (08/11) με τη Λάτσιο. Συγκεκριμένα υποβλήθηκε και σε εξετάσεις με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και τον σούπερ σταρ των «μπιανκονέρι» να προετοιμάζεται για το φιλικό παιχνίδι με την Ανδόρα αλλά και αυτά κόντρα σε Γαλλία και Κροατία για το Nations League,

Μάλιστα ο προπονητής της πορτογαλικής ομάδας, Φερνάντο Σάντος, δήλωσε πως ο «CR7» είναι έτοιμος να παίξει.  Συγκεκριμένα είπε: «Προπονήθηκε κανονικά. Δεν έχει δείξει κανένα πρόβλημα και είναι έτοιμος να παίξει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ