Ο… παγκόσμιος χάρτης των 14 διεθνών του Ολυμπιακού (Pic)

Ο… παγκόσμιος χάρτης των 14 διεθνών του Ολυμπιακού (Pic)

14 παίκτες του Ολυμπιακού θα απουσιάσουν από τις προπονήσεις της ερχόμενης εβδομάδας, αφού κλήθηκαν για να υπηρετήσουν τις Εθνικές των χωρών τους.

«Καλή επιτυχία σε όλους τους παίκτες μας, που θα αγωνιστούν με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους!». Με αυτό το μήνυμα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε στους παίκτες της που θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους σε Ευρώπη και Αφρική.

Συγκεκριμένα, 14 ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς, θα ριχτούν στις «μάχες» των Εθνικών ομάδων τους το επόμενο χρονικό διάστημα, αρχής γενομένης από σήμερα (11/10), όπου η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την Κύπρο. Στα άλλα – αποψινά παιχνίδια των υπόλοιπων διεθνών, η Γουινέα του Μαντί Καμαρά διασταυρώνει τα ξίφη της με την Τσαντ, η Σενεγάλη του Σισέ θα κοντραριστεί με τη Γουινέα – Μπισάου, ενώ η Πορτογαλία του Ρούμπεν Σεμέδο θα υποδεχτεί την Ανδόρα.

Στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα βρεθούν πέντε παίκτες των ερυθρόλευκων: Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μασούρας, Βρουσάι και Σουρλής. Ενώ, από εκεί και πέρα, υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες θα έχουν και οι Σεμέδο (Πορτογαλία), Ραντζέλοβιτς (Σερβία), Κρίστινσον (Ισλανδία), Σισέ (Σενεγάλη), Ελ Αραμπί (Μαρόκο), Καμαρά (Γουϊνέα), Ντρέγκερ (Τυνησία) και Χασάν (Αίγυπτος).

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Ολυμπιακού στα Social Media:  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ