Σκόραρε ο Καμαρά με την εθνική ομάδα της Γουϊνέας (vid)

Σκόραρε ο Καμαρά με την εθνική ομάδα της Γουϊνέας (vid)

Ο μέσος του Ολυμπιακού έκανε το 1-0 στο παιχνίδι της Γουϊνέας με το Τσαντ και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της εθνικής του ομάδα - Τι κάνουν οι άλλοι Ερυθρόλευκοι.

Βασικός και αναντικατάστατος έχει γίνει και στην Εθνική της Γουϊνέας ο Μαντί Καμαρά.

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού ξεκίνησε στην αρχική 11αδα της Γουϊνέας στο παιχνίδι με το Τσαντ και λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45άλεπτου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων και έκανε το 1-0.

Ο μέσος των Πειραιωτών, ο οποίος αγωνίζεται πίσω από τους δύο επιθετικούς και έχει ρόλο οργανωτή στο 4-4-2 που έχει επιλέξει ο προπονητής της Γουϊνέας, άνοιξε το σκορ στο 44’ και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της εθνικής του ομάδας σε 14 συμμετοχές.

Ο Μαντί Καμαρά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε περίτρανα με το γκολ που πέτυχε απέναντι στο Τσαντ, με τον 23χρονο μέσο να ανοίγει λογαριασμό με την εθνική του ομάδα, στον αγώνα που γίνεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά στους υπόλοιπους διεθνείς του Ολυμπιακού, ο Φορτούνης ξεκίνησε βασικός στο φιλικό της Εθνικής με την Κύπρο και ήταν ο κορυφαίος παίκτης της «γαλανόλευκης» στη νίκη με 2-1, ενώ ο Μπουχαλάκης μπήκε ως αλλαγή στο 46’.

Παράλληλα, σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Γιώργος Μασούρας, τα οποία έδειξαν ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό και αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει επίσης τρεις παίκτες στην Εθνική Ελπίδων. Πρόκειται για τους Βρουσάι, Τζολάκη και Σουρλή. Η γαλανόλευκη θα παίξει στις 13/11 με την Λιθουανία για τα προκριματικά του Euro.

Σήμερα, αγωνίζεται επίσης η Πορτογαλία του Ρούμπεν Σεμέδο απέναντι στην Ανδόρρα, ενώ στις 12/11 θα παίξει η Σερβία του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς απέναντι στην Σκωτία. Την ίδια μέρα αγωνίζεται και η Ισλανδία του Κρίστινσον, με την εθνική ομάδα του «ερυθρόλευκου» τερματοφύλακα να αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ουγγαρία.

Εκτός από την εθνική ομάδα της Γουϊνέας, σήμερα έπαιξε και η εθνική ομάδα της Σενεγάλης του Παπέ Αμπού Σισέ. Ο σέντερ μπακ δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Γουινέα-Μπισσάου, αφού παρέμεινε στον πάγκο καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός έχει άλλους τρεις διεθνείς στην αφρικάνικη ζώνη. Πρόκειται για τους Χασάν, Ελ Αραμπί και Ντρέγκερ. Η Αίγυπτος του Χασάν αντιμετωπίζει στις 14/11 το Τόγκο, το Μαρόκο του Ελ Αραμπί παίζει στις 13/11 με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και η Τυνησία του Ντρέγκερ υποδέχεται επίσης στις 13/11 την Τανζανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ