Νεντελτσεάρου : «Χαρούμενος που σκόραρα, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά

Νεντελτσεάρου : «Χαρούμενος που σκόραρα, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά

Ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου σκόραρε δυο φορές στο φιλικό της Ρουμανίας με τη Λευκορωσία (5-3), αναδείχτηκε πολυτιμότερος του ματς και σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση του

Την αποθέωση από τον ρουμανικό Τύπο γνώρισε ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου, καθώς, στο 5-3 της Ρουμανίας επί της Λευκορωσίας, σε φιλικό προετοιμασίας, ο αμυντικός της ΑΕΚ σκόραρε δυο φορές και έδωσε μια ασίστ.

Μετά το παιχνίδι, ο Ρουμάνος σέντερ μπακ δεν έκρυψε τη χαρά του, για τα γκολ που πέτυχε, και έσπευσε να υποσχεθεί πως θα συνεχίσει να δουλεύει ακόμα πιο σκληρά.

Σε δηλώσεις του στο PRO TV, ο αμυντικός της ΑΕΚ, που αναδείχθηκε MVP του φιλικού, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα, σκεφτόμουν πραγματικά πότε θα έρθει το πρώτο γκολ. Πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Δεν περίμενα να είμαι αρχηγός, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά για να το αποκτήσω στο μέλλον.

Ήταν δύσκολο για μένα που δεν έπαιξα με την Ισλανδία τον Οκτώβριο. Έχουμε την αξία και μπορούμε να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο και στο Euro. Έχει δύσκολους και έμπειρους αντιπάλους. Ανυπομονώ για τη μονομαχία με τον Χάαλαντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ