Ο Σεμέδο βασικός για το Μουντιάλ του 2022!

Ο Σεμέδο βασικός για το Μουντιάλ του 2022!

Βραζιλιάνος blogger προβλέπει ότι ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού θα είναι ο παρτενέρ του Ρούμπεν Ντίας στο κέντρο της άμυνας της Πορτογαλίας.

Η αγωνιστική αξία του Ρούμπεν Σεμέδο δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Είναι ένας top class αμυντικός και το αποδεικνύει με τις εμφανίσεις του στο Champions League, φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού και μαρκάροντας ποιοτικούς επιθετικούς. Το έμπρακτο καλοκαιρινό ενδιαφέρον της Μπενφίκα και το πρόσφατο σενάριο με τη Λίβερπουλ, απλώς επιβεβαιώνουν το limit up του Σεμέδο στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Πλέον, ο Σεμέδο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φερνάντο Σάντος και καλείται σταθερά στην Πορτογαλία. Ακόμα δεν έχει καθιερωθεί, αλλά με ανάλογη συνέχεια με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, σύντομα θα διεκδικήσει θέση στην εντεκάδα. Ως παρτενέρ του Ρούμπεν Ντίας, ο οποίος αποτελεί την πρώτη επιλογή του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, σταδιακά ο Σεμέδο προσελκύει και την προσοχή των ξένων δημοσιογράφων, οι οποίοι ασχολούνται μαζί του. Όπως ο Βραζιλιάνος blogger της κορυφαίας βραζιλιάνικης ιστοσελίδας «uol.com.gr», Ράφαελ Ρέις.

Ο Ρέις έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «Ο Κριστιάνο συναντά τη χρυσή γενιά της Πορτογαλίας και έχει τη μεγάλη ευκαιρία να πανηγυρίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο». Στα ποδοσφαιρικά golden boys του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, ο Ρέις συμπεριλαμβάνει και τον Ρούμπεν Σεμέδο. Κυρίως, όμως, στην ενδεκάδα που… προφητεύει ο Ρέις ως επικρατέστερη για το Μουντιάλ του 2022, υπολογίζει τον αμυντικό του Ολυμπιακού ως βασικό δίπλα στον Ρούμπεν Ντίας.

Σαφώς, ο Φερνάντο Σάντος θα καθορίσει την ενδεκάδα και όχι κάποιος δημοσιογράφους. Αλλά είναι μία διάκριση για τον Σεμέδο, το γεγονός ότι στη συνείδηση μεγάλων μέσων του εξωτερικού, λογίζεται ως ενδεκαδάτος σε ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ όλων των εποχών για την Πορτογαλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ