Ματέους : «Μοναδικός διάδοχος του Λεβ στη Γερμανία ο Κλοπ»

Ματέους : «Μοναδικός διάδοχος του Λεβ στη Γερμανία ο Κλοπ»

Ο Λόταρ Ματέους υποστήριξε πως ο μοναδικός διάδοχος του Λεβ, στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας, θα πρέπει να είναι ο Γιούργκεν Κλοπ.

Το 6-0 από την Ισπανία, για το Nations League, έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Γιόακιμ Λεβ, ο οποίος έχει συμβόλαιο, με την γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ως το 2022.

Από τη μεριά του, ο Λόταρ Ματέους υποστήριξε πως ο μοναδικός διάδοχος του Λεβ, στον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας, θα πρέπει να είναι ο Γιούργκεν Κλοπ.

Σε δηλώσεις του, ο παλαίμαχος άσος της Εθνικής Γερμανίας τόνισε: «Όταν μιλάς για πιθανούς διαδόχους, υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος που όλοι θα ήθελαν και αυτός είναι ο Γιούργκεν Κλοπ». Πρόσθεσε, επίσης, πως «δεν έχει τελειώσει την δουλειά του στην Λίβερπουλ και θα έχει χρόνο για την εθνική ομάδα σε λίγα χρόνια».

Σε περίπτωση, πάντως, που η γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θελήσει να κάνει κρούση στον Κλοπ, θα πρέπει να περιμένει τέσσερα χρόνια, αφού ο Γερμανός προπονητής έχει ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύει να «σπάσει» το συμβόλαιο που έχει με τη Λίβερπουλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως, το περασμένο καλοκαίρι, ο 53χρονος προπονητής ρωτήθηκε, από τη γερμανική εφημερίδα Bild, για το ενδεχόμενο να αναλάβει τη τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γερμανίας. Τότε, ο Κλοπ είχε πει πως «αν ερωτηθώ όταν θα είμαι διαθέσιμος, τότε θα το σκεφτώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ