Παραμένουν θετικοί οι Σαλάχ και Ελνενί

Παραμένουν θετικοί οι Σαλάχ και Ελνενί

Μοχάμεντ Σαλάχ και Μοχάμεντ Ελνενί, είχαν ακόμη ένα θετικό τεστ στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, και ο μέσος της Άρσεναλ, Μοχάμεντ Ελνενί, είχαν ακόμη ένα θετικό τεστ στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου.

Ο Σαλάχ είχε βρεθεί θετικός στον COVID-19 την περασμένη Παρασκευή, την παραμονή του αγώνα της Αιγύπτου με το Τόγκο για τα προκριματικά του Κύπελλου Εθνών Αφρικής, ενώ ο Έλνενί σε τεστ, στο οποίο υποβλήθηκε τρεις ημέρες αργότερα.

Ο άσος των «reds», ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ στην Premier League φέτος με οκτώ γκολ, θα χάσει σίγουρα το κυριακάτικο κρίσιμο εκτός έδρας ματς της Λίβερπουλ με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Λέστερ. Είναι επίσης πιθανό να απουσιάσει από το παιχνίδι του Champions League στο Λίβερπουλ εναντίον της Αταλάντα την επόμενη Τετάρτη.

Όσο για τον Ελνενί, αναμένεται να χάσει το εκτός έδρας παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Λιντς την Κυριακή και την αναμέτρηση του Europa League με την Μόλντε στις 26 Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ