Ο Ιμπραΐμοβιτς επιστρέφει στην εθνική Σουηδίας

Ο Ιμπραΐμοβιτς επιστρέφει στην εθνική Σουηδίας

Ο Σουηδός αστέρας μίλησε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σουηδίας και ετοιμάζεται για την επιστροφή του.

Δεν γινόταν να μην συμβεί. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς νιώθει πιο νέος από ποτέ και αυτό βγαίνει στο γήπεδο με τα χρώματα της Μίλαν. Έτσι, παρά τα 39 του χρόνια, δεν ήταν δυνατόν να μην επιστρέψει στην εθνική Σουηδίας μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο παιχνίδι με το εθνόσημο, ήταν στις 22 Ιουνίου του 2016, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του EURO 2016. Ο διεθνής επιθετικός, μετά από αυτό το διάλειμμα, είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι τα χρώματα της εθνικής του.

Μάλιστα, είχε συνάντηση με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σουηδίας, Γιάν Άντερσον, ο οποίος του έδειξε την θέληση του να τον ξαναδεί ανάμεσα στις κλήσεις για τα επόμενα ματς. Αυτό φαίνεται και μέσα από τα λόγια, καθώς είπε:

«Από την στιγμή που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ξαναπαίξει στην εθνική ομάδα, θεώρησα ότι ήταν φυσικό και σημαντικό να τον συναντήσω και να μιλήσουμε γι΄ αυτό, το συντομότερο δυνατό. Η συνάντησή μας ήταν εποικοδομητική και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τον διάλογο».

Να θυμίσουμε πως ο 39χρονος φορ, μετράει συνολικά 116 συμμετοχές με το εθνόσημο και έχει βρει 62 φορές δίχτυα. Όσο για τη φετινή χρονιά, έχει ήδη 11 γκολ και δύο ασίστ σε συνολικά 10 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ