Άντερσον : «Είναι σίγουρα ένας όμιλος με πολύ ενδιαφέρον»

Άντερσον : «Είναι σίγουρα ένας όμιλος με πολύ ενδιαφέρον»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σουηδίας αναφέρθηκε στον όμιλο, στον οποίο βρίσκεται και η Εθνική Ελλάδος...

Η κληρωτίδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, έβαλε δύσκολα στην Εθνική Ελλάδος, η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις Ισπανία, Σουηδία, Γεωργία και Κόσοβο. Ο προπονητής της Σουηδίας αναφέρθηκε στον συγκεκριμένο όμιλο και ανέφερε:

«Πρόκειται για ένα όμιλο με ενδιαφέρον. Υπάρχουν δύο ομάδες που δεν έχουμε συναντήσει πριν, Ελλάδα και Γεωργία. Συναντήσαμε μια φορά το Κόσοβο, ενώ την Ισπανία την γνωρίζουμε πολύ καλά. Είναι σίγουρα ένας όμιλος με ενδιαφέρον», είπε ο Αντερσον στην ιστοσελίδα της χώρας του Fotbollskanalen.

Η προκριματική φάση θα ξεκινήσει την διαδρομή της το Μάρτιο του 2021, αλλά η Σουηδία -όπως και η Ισπανία- θα συμμετάσχει και στο Euro 2020, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2021.

Ο Αντερσον επιβεβαίωσε επίσης ότι ταξίδεψε στο Μιλάνο για να συναντήσει και να μιλήσει με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς, σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του 39χρονου επιθετικού της Μίλαν στην εθνική Σουηδίας. Όπως είπε ο Σουηδός προπονητής, είναι κάτι που θα χρειαστεί να σκεφτεί. Ο Ιμπραϊμοβιτς αποχώρησε από τη διεθνή σκηνή, μετά το Euro 2016.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ