Τέλος ο Λεβ από την Εθνική Γερμανίας μετά το EURO

Τέλος ο Λεβ από την Εθνική Γερμανίας μετά το EURO

Έπειτα από 15 χρόνια στην Εθνική Γερμανίας ανακοινώθηκε και επίσημα πως ο Γιοακίμ Λεβ θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια έφτασε η ώρα να τραβήκουν ξεχωριστούς δρόμους ο Γιόακιμ Λεβ και η Εθνική Γερμανίας. Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, το EURO του ερχόμενου καλοκαιριού θα είναι η τελευταία διοργάνωση στην οποία θα βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής ομάδας ο Γιόακιμ Λεβ.

Είδηση που συνιστά έκπληξη, αφού ο έμπειρος προπονητής δεσμευόταν με συμβόλαιο έως το 2002, προκειμένου να οδηγούσε τη Γερμανία και στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ωστόσο η γερμανική ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι μετά το καλοκαίρι δεν θα είναι προπονητής.

Ο Λεβ ανέλαβε τα ηνία της «νάσιοναλμανσαφτ» το 2006 όταν ήταν 46 ετών και την αφήνει 15 χρόνια αργότερα, με μεγαλύτερη επιτυχία φυσικά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014.

Ο ίδιος μίλησε για περηφάνια και ευγνωμοσύνη, αλλά και για τεράστιο κίνητρο που έχει πια στην τελευταία του διοργάνωση ως προπονητής της Εθνικής Γερμανίας.

«Παίρνω αυτή την απόφαση με απόλυτη συνείδηση, με μεγάλη περηφάνια και μεγάλη ευγνωμοσύνη, αλλά την ίδια στιγμή έχω μεγάλο κίνητρο για το προσεχές EURO», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Λεβ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ