Βράνιες : «Δεν γυρίζω στην εθνική Βοσνίας, υπάρχουν κάποιοι που δεν σέβομαι»

Βράνιες : «Δεν γυρίζω στην εθνική Βοσνίας, υπάρχουν κάποιοι που δεν σέβομαι»

Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στην εθνική Βοσνίας έβαλε ο Όγκνιεν Βράνιες με δηλώσεις του, τονίζοντας πως υπάρχουν κάποιοι που δεν τον σέβονται.

Ο Όγκνιεν Βράνιες μίλησε σε ΜΜΕ της Βοσνίας και τόνισε ότι το κεφάλαιο της εθνικής ομάδας έχει κλείσει οριστικά για εκείνον, καθώς υπάρχουν κάποια άτομα που δεν τον σέβονται. Ακόμα ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αναφέρθηκε και σε όσους τον θεωρούν ανεπιθύμητο στην εθνική Βοσνίας λέγοντας πως δεν θέλει ο ίδιος να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βράνιες: 

«Είναι αλήθεια πως είχα συνομιλίες με τους ανθρώπους της βοσνιακής ομοσπονδίας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εξέφρασαν την επιθυμία να φορέσω ξανά την φανέλα της εθνικής, ωστόσο αποφάσισα να βάλω ένα τέλος σε αυτή την ιστορία. Δεν θέλω να επιστρέψω στην εθνική Βοσνίας. Δεν έχω την δύναμη, αλλά και την επιθυμία να αγωνιστώ μετά τα αρνητικά σχόλια εις βάρος μου.

Πάντα ήμουν διαθέσιμος. Ήρθα ακόμα και τραυματίας από προετοιμασία. Έπαιζα παρά τους πόνους που αισθανόμουν και ποτέ δεν έψαξα για δικαιολογίες. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό. Ο Βράνιες πάντα ήταν το πρόβλημα. Πάντα ήθελαν να μειώνουν κάποιοι ασήμαντοι άνθρωποι.. Ακόμα και σήμερα λένε πως ήμουν από τους πιο αφοσιωμένους διεθνείς που μην ξεχνάτε οδήγησαν την Βοσνία σε Μουντιάλ.

Υπάρχει ένα γκρουπ ψεύτικων οπαδών και πατριωτών, οι οποίοι ποτέ δεν είπαν μια καλή κουβέντα για μένα. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κακό στο βοσνιακό ποδόσφαιρο. Δεν τους σέβομαι και ποτέ δεν θα με σεβαστούν. Το έχω πει ανοικτά αρκετές φορές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ