Βραζιλία : Κλεισμένοι οι 15 από τους 23 παίκτες για το Μουντιάλ!

Βραζιλία : Κλεισμένοι οι 15 από τους 23 παίκτες για το Μουντιάλ!

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας, Τίτι, σε συνέντευξη του αποκάλυψε και ανακοίνωσε τους 15 από τους 23 παίκτες που θα είναι στην αποστολή της Σελεσάο για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Καπαρωμένες από τώρα είναι οι 15 από τις 23 θέσεις στην αποστολή της Βραζιλίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας, με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Σελεσάο, Τίτε, να ανακοινώνει τα ονόματα των παικτών σε συνέντευξη του!

Ο 56χρονος τεχνικός μίλησε στην UOL Esporte και αποκάλυψε πως: «ένα μέρος της αποστολής είναι ανοιχτό κι ένα κλειστό. Τα δεδομένα ονόματα αφορούν σταθερές περιπτώσεις στους συλλόγους τους, στην εθνική, οι οποίοι παίζουν καλά. Είναι οι έντεκα βασικοί και ο Τιάγκο Σίλβα, ο Φερναντίνιο, ο Γουίλιαν, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο».

Λέγοντας βασικούς ο Τίτε εννοεί τους:  Άλισον, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Μιράντα, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Ρενάτο Αουγκούστο, Παουλίνιο, Φιλίπε Κοουτίνιο, Νεϊμάρ και Γκαμπριέλ Ζεζούς.

Συνεχίζοντας, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας, τόνισε πως για τις υπόλοιπες οκτώ κενές θέσεις παρακολουθεί παίκτες για πολύ συγκεκριμένους ρόλους, όπως ο δεξιός μπακ της Κρουζέιρο, Εντίλσον, και μέσος της Κορίνθιανς, Ζάντσον.

Αξίζει να θυμίσουμε πως η Βραζιλία προκρίθηκε ως πρώτη στο Μουντιάλ από τη ζώνη της Νοτίου Αμερικής, με τον Τίτι να μετράει 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα σε 17 αναμετρήσεις στο «τιμόνι της Σελεσάο».

Η Βραζιλία θα δώσει δύο δυνατά φιλικά τον Μάρτιο, στις 23 στη Μόσχα με τη Ρωσία και στις 27 στο Βερολίνο με τη Γερμανία, με την αποστολή να ανακοινώνεται στις 2 του ίδιου μήνα. Το πρώτο παιχνίδι της «Σελεσάο» στο Μουντιάλ είναι κόντρα στην Ελβετία στις 17 Ιουνίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ