Ο εφιάλτης επιστρέφει μαζί με τις εθνικές ομάδες

Ο εφιάλτης επιστρέφει μαζί με τις εθνικές ομάδες

Οι Μαντί Καμαρά και Αχμέντ Χασάν κλήθηκαν στις εθνικές τους ομάδες, ο κορωνοϊός... σαρώνει και ο εφιάλτης των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων επέστρεψε

Ο Μαντί Καμαρά και ο Αχμέντ Χασάν κλήθηκαν στις εθνικές τους ομάδες για τα παιχνίδια του Μαρτίου και στον Ολυμπιακό όπως είναι λογικό σήμανε… συναγερμός λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Καμαρά θα δώσει το παρών στα ματς της εθνικής ομάδας της Γουινέας, ενώ ο σέντερ φορ των Πειραιωτών θα είναι κανονικά στην αποστολή της Αιγύπτου για τα προκριματικά της Αφρικανικής ζώνης.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο λοιπόν υπάρχει έντονη ανησυχία για τις κλήσεις των δυο ποδοσφαιριστών, αφού το… πρόβλημα παραμένει στο τραπέζι και μάλιστα είναι σε πιο έντονο βαθμό, ελέω του τρίτου κύματος της πανδημίας που έχει πλήξει όλο τον κόσμο. Ο Ολυμπιακός «χτυπήθηκε» στις προηγούμενες κλήσεις όσο καμία ομάδα, αφού τόσο ο Χασάν, αλλά και οι Καμαρά, Ελ Αραμπί κόλλησαν κορωνοϊό, εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν, ειδικά στην Αφρική, ενώ από τον Καμαρά είχε κολλήσει και ο Μπα μόλις επέστρεψε ο Αφρικανός από την εθνική του.

Ο Ολυμπιακός έχει θίξει πρώτος το συγκεκριμένο ζήτημα, αφού πριν μερικούς μήνες είχε στείλει επιστολή στη FIFA σχετικά με τις κλήσεις και τον φόβο να εκτεθεί κάποιος ποδοσφαιριστής στον ιό, και λίγες μέρες αργότερα είδε τέσσερις παίκτες του να βγαίνουν «off».

Το τελευταίο διάστημα η Αφρική βρίσκεται στο «κόκκινο» αναφορικά με την έξαρση του κορωνοϊού και για αυτό τον λόγο στον Ολυμπιακό έχει σημάνει συναγερμός, τονίζοντας το θέμα που υπάρχει γενικότερα με τις κλήσεις των εθνικών ομάδων. Αξίζει να σημειωθεί πως η εθνική ομάδα της Γουινέας που αγωνίζεται ο Καμαρά αντιμετωπίζει εντός έδρας το Μάλι στις 24 Μαρτίου, ενώ τέσσερις μέρες αργότερα ακολουθεί η εκτός έδρας «μάχη» με την Ναμίμπια, η οποία έχει τα περισσότερα κρούσματα σε όλη την Ήπειρο.

Η Λίβερπουλ μάλιστα στα πλαίσια του προβλήματος που… έθιξε πριν μερικούς μήνες ο Ολυμπιακός έστειλε με τη σειρά της επιστολή στην Ομοσπονδία της Γουινέας, ζητώντας επίσημα την εξαίρεση του Ναμπί Κεϊτά, δείχνοντας το… κλίμα που υπάρχει σε πολλές ομάδες της Ευρώπης για τα προκριματικά στην Αφρική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ