Χωρίς ΜακΚένι οι ΗΠΑ στα φιλικά του Μαρτίου

Χωρίς ΜακΚένι οι ΗΠΑ στα φιλικά του Μαρτίου

O ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους αντιμετωπίζει έναν μικροτραυματισμό.

Ο μέσος της Γιουβέντους, Γουέστον ΜακΚένι, αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (17/03), λόγω ενός μικροτραυματισμού που δεν θα επιτρέψει στον κορυφαίο παίκτη των Ηνωμένων Πολιτειών για το 2020 να λάβει μέρος στα φιλικά επί ευρωπαϊκού εδάφους εντός του Μαρτίου.

Ο τραυματισμός του ΜακΚένι, τον οποίο υπέγραψε η Γιουβέντους σε «μόνινη βάση» πριν από δύο εβδομάδες μετά το δανεισμό του τον περασμένο Αύγουστο από την Σάλκε, σημαίνει ότι η Εθνική των ΗΠΑ θα παραταχθεί χωρίς τον 22χρονο ποιοτικό άσο στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της μέσα στο 2021.

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των Ηνωμένων Πολιτειών θα βρεθεί στην Αυστρία εντός της εβδομάδας για το φιλικό της 25ης Μαρτίου με την Τζαμάικα και αυτό που θα ακολουθήσει τρεις ημέρες μετά με την Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ.

Τα δύο φιλικά θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στο Final-4 του Nations League της CONCACAF, του Gold Cup και της έναρξης των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ