Ιμπραΐμοβιτς : «Επέστρεψα στην εθνική ομάδα γιατί το αξίζω»

Ιμπραΐμοβιτς : «Επέστρεψα στην εθνική ομάδα γιατί το αξίζω»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας και τόνισε πως αυτή οφείλεται στις πρόσφατες εμφανίσεις του.

Στην επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας αναφέρθηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τόνισε ότι αυτή οφείλεται στις πρόσφατες εμφανίσεις του.

Ο 39χρονος επιθετικός μίλησε στη συνέντευξή του, στο επίσημο κανάλι της σουηδικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, λίγες ημέρες μετά την κλήση του στην εθνική ομάδα έπειτα από 5 χρόνια.

«Επέστρεψα διότι το αξίζω, χάρη σε όσα έχω κάνει τους τελευταίους μήνες, όχι επειδή με λένε Ζλάταν και είμαι ο Ιμπραϊμοβιτς, αλλά λόγω αυτού που κάνω στο γήπεδο. Γι’ αυτό σε επιλέγουν», ανέφερε αρχικά ο σούπερ σταρ της Μίλαν και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Μιλάμε για όλα. Βάλαμε μία γραμμή σε όσα συνέβησαν και προχωρήσαμε. Αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον με σεβασμό. Ο Άντερσον είναι άμεσος και με νοοτροπία νικητή», ενώ κατέληξε ότι:

«Είμαι σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με πολλούς τρόπους. Βέβαια, η πρόσκληση στην εθνική σε τέτοια ηλικία είναι λίγο εξωπραγματική. Η νοοτροπία μου είναι η ίδια, θέλω να νικάω με οποιοδήποτε κόστος. Έχω μεγαλύτερη εμπειρία σήμερα, είμαι πιο έξυπνος, κινούμαι με περισσότερο μυαλό και κάνω ό,τι πρέπει για να βοηθήσω την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ