Πότε ο Φαν Σιπ θα ζητήσει συγγνώμη από τον Σιόβα…

Πότε ο Φαν Σιπ θα ζητήσει συγγνώμη από τον Σιόβα…

Ο Τζον Φαν Σιπ μιλάει με Σωκράτη και Μανωλά, τους περιμένει να γυρίσουν στην Εθνική, ξέχασε όμως να ζητήσει μια συγνώμη στον Δημήτρη Σιόβα που τον καθάρισε για μια δήλωση.

Η Εθνική Ελλάδος από την ημέρα που ανέλαβε την ΕΠΟ ο Βαγγέλης Γραμμένος έχει γίνει «υπομάγαζο» των μάνατζερ και της «εξυγίανσης». Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τα τελευταία χρόνια παραπαίει με την ομοσπονδία να μην ενδιαφέρεται καθόλου, ενώ οι καταστάσεις που επικρατούν είναι κωμικοτραγικές. Ο Τζον Φαν Σιπ «τελείωσε» πριν κάτι μήνες με συνοπτικές διαδικασίες τους δυο κορυφαίους Έλληνες σέντερ μπακ, τον Κώστα Μανωλά και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, κάνοντας μια ανανέωση στην Εθνική όπως είπε, όμως μόλις είδε τα δύσκολα (Ισπανία) έκανε μυθική… κωλοτούμπα σχετικά με τους δυο στόπερ.

Ο Ολλανδός τεχνικός αποκάλυψε σε δηλώσεις του ότι μιλάει κανονικά πλέον με τους δυο ποδοσφαιριστές που ο ίδιος έκανε στην άκρη λίγες εβδομάδες αφού ανέλαβε την Ελλάδα, ενώ τόνισε ότι όταν είναι έτοιμοι οι δυο ευγνωσμένης αξίας στόπερ θα επιστρέψουν στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Αυτό που ξέχασε να αναφέρει ο Φαν Σιπ όμως είναι τον τρίτο καλύτερο Ελληνα στόπερ, τον Δημήτρη Σιόβα. Ο Ολλανδός «τελείωσε» τον αμυντικό της Ουέσκα από την Εθνική επειδή έκανε μια δήλωση υπέρ της ύπαρξης του Μανωλά και του Σωκράτη στην ομάδα. Ο Φαν Σιπ μάλιστα έκανε το απίθανο και μοναδικό στα χρονικά να ανακοινώσει την απόφαση του on air σε εκπομπή και σε ζωντανή μετάδοση παρακαλώ, χωρίς πρώτα να τον έχει ενημερώσει. Επειδή είπε την άποψη του. Κωμικοτραγικές καταστάσεις από τον Ολλανδό που έβαλε τη σφραγίδα του στον αποκλεισμό της Εθνικής στο Nations League καλώντας τη… σάρα και τη μάρα στο «υπομάγαζο» όπως έγινε η Εθνική της ΕΠΟ.

Ωστόσο ο Φαν Σιπ ανακάλεσε και μετά την κωλοτούμπα φαίνεται να ξέχασε κάτι. Στις σημερινές του δηλώσεις ξέχασε τον Σιόβα και το γεγονός ότι του χρωστάει ένα μεγάλο συγνώμη, αφού ο Έλληνας στόπερ είχε απόλυτο δίκιο σε όσα είχε πει «ξεμπροστιάζοντας» τόσο την ΕΠΟ, αλλά κυρίως τον Φαν Σιπ. Τον άνθρωπο που κάλεσε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Έναν ποδοσφαιριστή που ανάθεμα και αν θυμάται κανείς πότε έχει παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου τελευταία φορά. Που έχει καλέσει τον Σβάρνα στην Εθνική που παίζει στην ΑΕΚ που με βάση τους αριθμούς είναι η χειρότερη άμυνα των play off. Και όχι τον Σιόβα, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιος έβλαψε την ομάδα με τις δηλώσεις του. Απίστευτα πράγματα για έναν «στρατιώτη» της Εθνικής ομάδας, που πάντα δήλωνε παρών και που απλά είπε την άποψη του για τους δυο κορυφαίους αμυντικούς του ελληνικού ποδοσφαίρου την τελευταία δεκαετία. Τουλάχιστον.

Ο Φαν Σιπ καθάρισε τον Σιόβα για μια δήλωση επειδή έτσι ήθελε. Χωρίς δικαιολογία, χωρίς λόγο, αφού ο Έλληνας αμυντικός δεν έκανε κάτι μεμπτό. Απλά είπε την αλήθεια. Η αλήθεια όμως φαίνεται ότι πονάει και τον Ολλανδό που είναι… μπροστινός, αλλά και την ΕΠΟ. Αυτό που οι περισσότεροι πρέπει να αναρωτηθούν όμως είναι εφόσον αποκάλυψε τι ισχύει με τους Μανωλά και Σωκράτη ο Φαν Σιπ, πότε θα ζητήσει συγγνώμη από τον Σιόβα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ