Εκτός εθνικής Πορτογαλίας ο Πέπε

Εκτός εθνικής Πορτογαλίας ο Πέπε

Ο Πέπε δεν θα είναι στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για τα προκριματικά του Μαρτίου.

Άλλη μία απώλεια είχε ο Φερνάντο Σάντος, ενόψει των τριών πρώτων αγώνων της εθνικής Πορτογαλίας στα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης θα στερηθεί των υπηρεσιών του Πέπε, ο οποίος υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο δεξί πόδι, στην σαββατιάτικη (20/3) αναμέτρηση πρωταθλήματος της Πόρτο με την Πορτιμονένσε. Τη θέση του πολύπειρου αμυντικού στην αποστολή θα πάρει ο Λουίς Νέτο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Υπενθυμίζεται ότι χθες (21/3) η πορτογαλική ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι για τα τρία προσεχή ματς δεν θα είναι διαθέσιμος ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Ρουί Πατρίσιο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το παιχνίδι της Γουλβς με τη Λίβερπουλ, την περασμένη εβδομάδα. Στη θέση του κλήθηκε ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα.

Η Πορτογαλία ξεκινά τις υποχρεώσεις της στον 1ο προκριματικό όμιλο την Τετάρτη (24/3) απέναντι στο Αζερμπαϊτζάν, σε έναν αγώνα που θα γίνει στο Τορίνο, λόγω ταξιδιωτικών περιορισμών. Στη συνέχεια, η ομάδα του Σάντος θα ταξιδέψει στη Σερβία (27/3) και στο Λουξεμβούργο (30/3).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ