Κρούσματα κορωνοϊού στο ξενοδοχείο της εθνικής Γαλλίας

Κρούσματα κορωνοϊού στο ξενοδοχείο της εθνικής Γαλλίας

Αλλαγή πλάνων στη Γαλλία λόγω κρουσμάτων που εντοπίσθηκαν σε μέλη προσωπικού του ξενοδοχείου όπου θα διέμενε η αποστολή της εθνικής ομάδας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Αρκετά κρούσματα κορωνοϊού εντοπίσθηκαν σε μέλη προσωπικού του ξενοδοχείου όπου θα διέμενε η αποστολή της εθνικής Γαλλίας, πριν τον αυριανό αγώνα (24/3) με την Ουκρανία στο Σεν Ντενί για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Την είδηση έδωσε στην δημοσιότητα η γαλλική ομοσπονδία (FFF), μέσω σχετικής ανακοίνωσης: «Το πρωί, το προσωπικό της εθνικής ομάδας της Γαλλίας ενημερώθηκε ότι αρκετοί υπάλληλοι του ξενοδοχείου στο Enghien-les-Bains, βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19».

Οι «τρικολόρ» καταλύουν συνήθως την παραμονή των αγώνων τους στο Grand Hôtel Barrière d’Enghien-les-Bains, στο Val-d’Oise, όμως λόγω της εξέλιξης αυτής, θα παραμείνουν στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου στο Κλερφοντέν, μέχρι την Παρασκευή, οπότε και θ’ αναχωρήσουν για το Καζακστάν για την αναμέτρηση της Κυριακής, επίσης για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ