Σάντος για Ρονάλντο : «Του αρέσει να παίζει στο Τορίνο»

Σάντος για Ρονάλντο : «Του αρέσει να παίζει στο Τορίνο»

Να σχολιάσει τα σενάρια περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιούβεντους κλήθηκε ο Φερνάντο Σάντος, με τον Πορτογάλο τεχνικό να απαντάει πως στο Κριστιάνο αρέσει να παίζει στο Τορίνο, ωστόσο τόνισε πως δεν μπορεί να αποφασίσει εκείνος για το μέλλον του.

Τον τελευταίο καιρό οι αγωνιστικές αποτυχίες έρχονται η μία μετά την άλλη για τη Γιουβέντους, τόσο στο Champions League, όπου αποκλείστηκε από την Πόρτο στη φάση των «16», όσο και στην Serie A όπου η ήττα από την Μπενεβέντο την άφησε δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος από τα αρνητικά αποτελέσματα που φέρνει η ομάδα του Τορίνο καθώς βρέθηκε στο στόχαστρο της κριτικής.

Ο Πορτογάλος σταρ το καλοκαίρι του 2018 επέλεξε να φύγει από την Ρεάλ και να μετακομίσει στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι πιστεύουν πως στο τέλος της σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν από την «Κυρία».

Ο ίδιος δεν έχει σχολιάσει ακόμη κάποιο από τα σενάρια και προετοιμάζεται στο Τορίνο με την εθνική Πορτογαλίας για την έναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ. Ο Φερνάντο Σάντος σε ερώτηση που δέχθηκε σχετικά τόνισε πάντως ότι αρέσει στον CR7 που είναι στη Γιούβε.

Όσα είπε ο Σάντος:

«Εάν έρθει να μου ζητήσει συμβουλή για το μέλλον του, θα ήμουν στη διάθεσή του και θα του την έδινα αμέσως. Του αρέσει να παίζει στο Τορίνο, δεν πιστεύω ότι υπάρχουν προβλήματα αλλά δεν μπορώ να απαντήσω εγώ για το μέλλον του.

Τον γνωρίζω πολύ καλά, τον προπονώ από τότε που ήταν 18 ετών. Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας, μιλάμε πολύ, αλλά αυτά που λέμε, μένουν μεταξύ μας. Σε συλλογικό επίπεδο έχει κατακτήσει τα πάντα ο Κριστιάνο, μετά το Euro 2016, του μένει μόνο να κατακτήσει το Μουντιάλ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ