Eκνευρίστηκε με δημοσιογράφο ο Βαϊνάλντουμ (vid)

Eκνευρίστηκε με δημοσιογράφο ο Βαϊνάλντουμ (vid)

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ έγινε «έξω φρενων» με μία απορία δημοσιογράφου, η οποία αφορούσε ζήτημα ρατσισμού.

Ο Τζίνι Βαινάλντουμ αντέδρασε σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο οποίος εννόησε πως ο μέσος της Λίβερπουλ είναι επιλεκτικός σε θέματα ρατσισμού. Η απορία του ρεπόρτερ ήταν πως: «Γιατί δεν έχεις πάρει ανάλογη δυναμική στάση και με το θέμα των θανάτων στο Κατάρ», (αναφερόμενος στις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή κατά του ρατσισμού) για να έρθει η εκνευρισμένη απάντηση του Ολλανδού παίκτη που ανέφερε ότι:

«Σκέφτομαι εδώ και λίγη ώρα την ερώτηση που έκανες για το ρατσισμό και το Κατάρ. Αντιλαμβάνεσαι τι είναι αυτό που κάνεις τώρα; Είναι εντελώς λάθος να συγκρίνεις το ζήτημα του ρατσισμού με το Κατάρ. Ουσιαστικά λες ότι αν κάποιος είναι ρατσιστής απέναντι σε ένα άτομο καφέ χρώματος, δεν πρέπει να υπερασπιστείς αυτό το άτομο επειδή θα παίξεις ποδόσφαιρο στο Κατάρ.

Είναι λάθος. Τώρα λες πως αν κάποιος πέφτει θύμα ρατσιστικής αντιμετώπισης, ουσιαστικά δεν έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Είναι πολύπλοκο το θέμα του ρατσισμού. Είναι λάθος και μόνο που το αναφέρεις. Εννοείται ότι όπως ισχύει και στο θέμα του ρατσισμού, κάτι πρέπει να γίνει και εδώ.

Δεν είμαστε εμείς οι παίκτες που πήραμε την απόφαση να φιλοξενηθεί το Μουντιάλ στο Κατάρ και νομίζω πως υπάρχει και κόσμος που δεν γνωρίζει την κατάσταση εκεί. Γνωρίζω πως όταν έγινε η ανάθεση του Μουντιάλ στο Κατάρ, η ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν είχε συμφωνήσει τότε, αλλά για τους 6.500 θανάτους δεν γνώριζα ούτε και εγώ. Και νομίζω πως πολλοί είναι και οι ποδοσφαιριστές που δεν το γνωρίζουν.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ