Νικοπολίδης : «Καλή επιτυχία στον Ζαγοράκη – Ήταν κάτι που έπρεπε να συμβεί εδώ και καιρό»

Νικοπολίδης : «Καλή επιτυχία στον Ζαγοράκη – Ήταν κάτι που έπρεπε να συμβεί εδώ και καιρό»

Την απόλυτη στήριξή του στον Θοδωρή Ζαγοράκη για τις εκλογές της ΕΠΟ εξέφρασε ο Αντώνης Νικοπολίδης, με τον παλαίμαχο γκολκίπερ να τονίζει επίσης πως η Εθνική πρέπει να γίνει περισσότερο επιθετική.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης, μέσω συνέντευξής του στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94.6, αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας για την ισοπαλία στη Γρανάδα κόντρα στην Ισπανία και την κατάθεση ψυχής που έκαναν, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του Τζον Φαν Σιπ πρέπει να γίνει περισσότερο επιθετική στο παιχνίδι της.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004, αναφέρθηκε επίσης και στην υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ, εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή του στον πρώην συμπαίκτη του και εξηγώντας ότι αυτή η αλλαγή έπρεπε να συμβεί εδώ και καιρό στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Νικοπολίδης:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ήταν μια κατάθεση ψυχής από παίκτες και προπονητικό επιτελείο. Ήταν μια εμφάνιση ψυχολογίας και θα μας βοηθήσει πολύ για τη συνέχεια στην οποία θα πρέπει να βασιστούμε πάνω σε αυτή».

Ήταν ένα ματς που είχε κοινά με αυτό της Σαραγόσα. Τα παιχνίδια αυτά, με τέτοιες ομάδες γενικότερα είναι ματς που υποφέρεις. Τρέχεις ασταμάτητα για να επιτρέψεις στους αντιπάλους να κάνουν το παιχνίδι τους. Τα παιδιά χθες κατάφεραν να σταματήσουν τον αντίπαλο, είχαν διαβάσει καλά το παιχνίδι από το τεχνικό επιτελείο το πώς λειτουργεί η Ισπανία. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε από ένα σημείο και μετά να είμαστε περισσότερο επιθετικοί για να απασχολήσουμε περισσότερο τον αντίπαλο. Τα καταφέραμε πολύ καλά. Οι αλλαγές βοήθησαν αλλά πια χρειάζεται μια διαφορετική προσέγγιση, πιο επιθετική στα ματς που ακολουθούν».

Για την υποψηφιότητα Ζαγοράκη: «Πρέπει να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη, όχι μόνο στον Θοδωρή. Ήταν κάτι που έπρεπε να έχει συμβεί εδώ και καιρό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ