Ρωσία – Σλοβενία 2-1

Ρωσία – Σλοβενία 2-1

Η Ρωσία με πρωταγωνιστή τον Τζιούμπα επικράτησε της Σλοβενίας (2-1) και έκανε το 2/2 στον 8ο όμιλο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Τρένο» η Ρωσία με… μπροστάρη τον Αρτιόμ Τζιούμπα, ο οποίος με δύο δικά του γκολ (26′, 35′) «καθάρισε» τη Σλοβενία και χάρισε τη δεύτερη διαδοχική νίκη στην Εθνική του ομάδα (2-1).

Μπορεί να μην… μαγεύει η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, όμως ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει ακόμη και με μέτριες εμφανίσεις. Με τη σημερινή της νίκη έκανε το 2/2 και ένα ακόμη βήμα για τον στόχο της, ο οποίος είναι να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του 8ου ομίλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού. Μόλις στο 26′ ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, Αρτιόμ Τζιούμπα, έκανε το 1-0, ενώ 10 λεεπτά μετά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0).

Ύστερα από 1 λεπτό, ο Ίλισιτς πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ και μείωσε σε 2-1, όμως οι Σλοβένοι στυ συνέχεια δεν κατάφεραν να φτάσουν ποτέ στην ισοφάριση, παρόλο που είχαν αποκτήσει εκείνοι τον έλεγχο.

Την ίδια ώρα, το Μαυροβούνιο είχε μια άνετη επικράτηση επί του Γιβραλτάρ με 4-1 σε μια αναμέτρηση που αφορούσε τον 7ο όμιλο.

Ο Μπεκιράι έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 26′, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα με γκολ του Στιτς από την άσπρη βούλα στο 30′, όμως στη στηνέχεια οι Σίμιτς (43′), Τομάσεβιτς (53′) και Γιόβετιτς (80′) διαμόρφωσαν το τελικό 4-1, χωρίς να ζοριστούν ιδιαίτερα.

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το Μαυροβούνιο, ενώ για το Γιβραλτάρ η δεύτερη διαδοχική ήττα του.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

Μαυροβούνιο 6
Νορβηγία 3
Τουρκία 3
Λετονία 0
Ολλανδία 0
Γιβραλτάρ 0

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου

Ρωσία 6
Σλοβενία 3
Κύπρος 1
Σλοβακία 1
Κροατία 0
Μάλτα 0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ