Πρώτη για Ζαγοράκη: Θα δει από κοντά το φιλικό με την Ονδούρα

Πρώτη για Ζαγοράκη: Θα δει από κοντά το φιλικό με την Ονδούρα

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης θα βρεθεί στην Τούμπα και θα παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό της Εθνικής με την Ονδούρα.

Από χθες είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ. Και αυτό που έχει τονίσει σε όλους τους τόνους; Είναι ότι θέλει να δει την Εθνική ομάδα να πρωταγωνιστεί και πάλι. Να γίνει ξανά η ομάδα που σέβονταν σε όλη την Ευρώπη στο – όχι και τόσο μακρινό – παρελθόν. Και δεν θα μπορούσε να μην κάνει… σέντρα στο νέο του πόστο βλέποντας την αγαπημένη του Εθνική. Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Θοδωρή Ζαγοράκη μετά τις χθεσινές εκλογές θα γίνει σε λίγη ώρα στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ζαγοράκης θα παρακολουθήσει από κοντά το φιλικό της Εθνικής μας ομάδας με αντίπαλο την Ονδούρα, ενώ την Τετάρτη θα βρεθεί και πάλι στο ίδιο γήπεδο για να δει το πολύ κρίσιμο παιχνίδι με τη Γεωργία για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα έχει έναν πρώτο κύκλο επαφών με τους ανθρώπους της Εθνικής ομαδας, πιθανότατα θα τα πει και με τον Τζον Φαν Σιπ, ενώ έχει εκφράσει την επιθυμία του να ηγηθεί της τεχνικής επιτροπής που λαμβάνει αποφάσεις για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα και την ανάπτυξή τους.

Εξάλλου, ο Ζαγοράκης θα είναι εκείνος που θα παίρνει όλες τις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την Εθνική ομάδα, ενώ θα στελεχώσει κάθε πόστο που αφορά τις Εθνικές με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης του. Ο Ζαγοράκης θέλει μια Εθνική πρωταγωνίστρια και ξέρει πως η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει τον δικό της ρόλο.

Γι’ αυτό και θα συναντηθεί με όλους τους υπαλλήλους και τα στελέχη που ασχολούνται με την Εθνική ομάδα, προκειμένου να κρίνει ο ίδιος ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι θα αντικατασταθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ