Πέρασε εύκολα από το Καζακστάν η Γαλλία (0-2)

Πέρασε εύκολα από το Καζακστάν η Γαλλία (0-2)

Η Γαλλία πέρασε ένα εύκολο μεσημέρι απέναντι στο Καζακστάν με τους «τρικολόρ» να επικρατούν με σκορ 2-0.

Η Γαλλία πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, πέρασε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στο Καζακστάν και επικράτησε με σκορ 2-0 στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Οι «τρικολόρ» μπήκαν στην αναμέτρηση με σκοπό να καθαρίσουν από νωρίς το ματς, κάτι που κατάφεραν από το πρώτο ημίχρονο, έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ουσμάν Ντεμπελέ, Αντονί Μαρσιάλ και Κιλιάν Εμπαπέ.

Στο πρώτο μέρος, το σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάμπς ευτύχισε να προηγηθεί σχετικά νωρίς, αφού στο 19′ ο Ουσμάν Ντεμπελέ άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0 και αλλάζοντας τα δεδομένα του παιχνιδιού. Στη συνέχεια, λίγο πριν την ολοκλήρωση του 45λέπτου, οι Γάλλοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους χάρη σε αυτογκόλ του Μαλίι στο 44′.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο κι να κυνηγούν ένα τρίτο γκολ, το οποίο είχαν την ευκαιρία να πετύχουν στο 75′ αφού κέρδισαν πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Εμπαπέ, με τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν όμως να αστοχεί, με το 2-0 να παραμένει μέχρι το τέλος χωρίς να αλλάζει κάτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ