Άνετο διπλό για Αγγλία (0-2), η Δανία διέσυρε τη Μολδαβία (8-0, vids)

Άνετο διπλό για Αγγλία (0-2), η Δανία διέσυρε τη Μολδαβία (8-0, vids)

Η Αγγλία είχα ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στην Αλβανία (0-2), ενώ η Δανία δεν έδειξε... έλεος και ισοπέδωσε τη Μολδαβία (8-0).

Το δεύτερο διαδοχικό της «τρίποντο» πανηγύρισε η Αγγλία κόντρα στην Αλβανία, δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, με τον Χάρι Κέιν να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας το ένα γκολ και σερβίροντας το άλλο (0-2).

Την ίδια ώρα η Δανία έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στη Μολδαβία του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ διεσύροντας τη (8-0) και η Αρμενία πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της κόντρα στην Ισλανδία (2-0) για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εύκολα και ωραία δια… ποδός Κέιν

Η Αγγλία κάθε άλλο παρά σκούρα τα βρήκε κόντρα στην Αλβανία που με… μπροστάρη τον Χάρι Κέιν πήρε μια άνετη νίκη με 0-2.

Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι Αλβανοί στεκόντουσαν καλά στο γήπεδο και δεν επέτρεπαν στους φιλοξενούμενους να γίνουν απειλητικοί, όμως στο 28′ ο δεινός σκόρερ της Τότεναμ άνοιξε το σκορ με μια υπέροχη κεφαλιά.

Το «τρίποντο» το σφράγισε ο Μάουντ στο 63′, διπλασιάζοντας τα τέρματα της Εθνικής του ομάδας ύστερα από ασίστ του… συνήθη ύποπτου, Χάρι Κέιν.

ΑΛΒΑΝΙΑ: Μπερίσα, Χισάι, Ισμαΐλι, Ντζιμσίτι, Βέσελι, Λάτσι (88’ Ραμαντάνι), Μπάρε, Μεμόγια (59’ Γκιάσουλα), Ουζούνι, Τσικαλέσι (59’ Μανάι), Μπρόια (59’ Λενιάνι)

ΑΓΓΛΙΑ: Πόουπ, Σο, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Γουόκερ, Φίλιπς (70’ Γουόρντ Πράουζ), Ράις, Φόντεν (81’ Λίνγκαρντ), Μάουντ, Στέρλινγκ, Κέιν

Σταμάτησε στα… οκτώ και σκόρπισε τρόμο η Δανία

Η Δανία ήταν κάτι παραπάνω από επιβλητική και ισοπεδώνοντας τη Μολδαβία με 8-0 παρέμεινε στην κορυφή.

Με… φόρα μπήκαν από το πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι και το πάρτι άρχισε με το γκολ του Ντόλμπεργκ στο 19′ από την άσπρη βούλα. Στη συνέχεια τη σκυτάλη την πήρε ο Ντάμσγκαρντ, ο οποίος σκόραρε δις (22′, 29′) και τριπλασίασε τα τέρματα της χώρας του, ενώ το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τα γκολ των Στρίγκερ (35′) και Γένσεν (39′) με ένα καθόλου κολακευτικό σκορ για τους φιλοξενούμενους (5-0).

Με την ίδια ακριβώς διάθεση μπήκαν και στην επανάληψη οι Δανοί, με τον Ντάμσγκαρντ να πετυχαίνει το 6ο γκολ της ομάδας του στο 48′ και η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με άλλα δύο τέρματα, τα οποία πέτυχαν οι Σκοβ (82′) και Ινγκβάρτσεν (89′), διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 8-0.

ΔΑΝΙΑ: Σμάιχελ, Στίγκερ Λάρσεν (77′ Κιάερ), Βέστεργκαρντ, Άντερσεν, Μποϊλέσεν, Γιένσεν (77′ Ίνγκβαρτσεν), Νόργκααρντ (64′ Γιόνσον), Σένε (77′ Έρικσεν), Σκοφ Όλσεν (45′ Σκοφ), Ντάμσγκααρντ, Ντόλμπεργκ

ΜΟΛΔΑΒΙΑ: Ναμάσκο, Αρχίρι (45′ Μπόλοχαν), Επουρεάνου, Αρμάς, Ρέαμπτσουκ, Καρπ (54′ Κοχοτσάρι), Ιονίτσα, Αντόνιουτς (45′ Χαρδάν), Ράτα, Πλατίτσα (54′ Ιοσιπόι), Νικολαέσκου (75′ Νταμάσκαν)

Απλή, λιτή και απέριττη η Αρμενία

Η Αρμενία αξιοποίησε τις λίγες φάσεις που είχε κόντρα στην Ισλανδία, νίκησε με 2-0 και κάνοντας το 2/2 απολαμβάνει τη θέση της στην κορυφή.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο όπου οι περισσότερες ευκαιρίες αμφότερων των ομάδων δεν προκαλούσαν ανησυχία, οι Αρμένιοι έγιναν αποτελεσμάτικοι και «καθάρισαν» στο δεύτερο μέρος χάρη σε δύο γκολ των Μπαρσεγιάν (53′) και Μπαϊραμιάν (74′).

ΑΡΜΕΝΙΑ: Γιουρτσένκο, Χαμπαρτσουμιάν, Χαρογιάν, Βοσκανιάν, Χοβχανισιάν, Μπαρσεγιάν, Γκριγκοριάν, Ούντο (81′ Μουραντιάν), Χακομπιάν (56′ Μπαϊραμιάν), Μπριάσκο (64′ Καραπετιάν), Ανταμιάν (81′ Σαγκογιάν)

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σαεβάρσον, Ίνγκασον, Άρνασον, Σκούλασον, Σίγκουρντσον (55′ Σιγκθόρσον), Γκούναρσον, Μπιάρνασον (84′ Πάλσον), Α. Γκούντμουντσον, Μπόντβαρσον (77′ Φριντγιόνσον), Γ. Γκούντμουντσον (77′ Τρίστασον)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ