Λουίς Ενρίκε : «Χάσαμε την αυτοπεποίθηση που είχαμε χτίσει»

Λουίς Ενρίκε : «Χάσαμε την αυτοπεποίθηση που είχαμε χτίσει»

Ο Λουίς Ενρίκε μίλησε για το άγχος που είχε η ομάδα του και τη δυσκολία που αντιμετώπισε στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στη Γεωργία.

Η Ισπανία τα βρήκε σκούρα απέναντι στη Γεωργία και χρειάστηκε το γκολ του Ντάνι Όλμο λίγο πριν το φινάλε για να κάμψει την αντίσταση των Γεωργιανών και να επικρατήσει με 2-1.

Ο Λουίς Ενρίκε μετά το ματς τόνισε το άγχος της Ισπανίας στο ματς με τη Γεωργία και τόνισε πως η ομάδα του έχει χάσει την αυτοπεποίθησή της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήμασταν στο όριο του εμφράγματος. Δεν παίξαμε πολύ καλά και μάς κόστισε. Χάσαμε την αυτοπεποίθηση που είχαμε χτίσει. Ένα αμυντικό λάθος οδήγησε στο πρώτο γκολ. Γνωρίζαμε ότι στο δεύτερο μέρος θα ήταν πιο δύσκολο. Θα είναι το ίδιο έργο και με το Κόσοβο», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν λάμπουμε όπως συνήθως. Φαίνεται. Κάναμε επτά αλλαγές. Η παρουσία κόσμου έπαιξε το ρόλο της. Με εξέπληξε η Γεωργία. Είναι τρεις βαθμοί και μου είναι το ίδιο αν τους αξίζαμε ή όχι. Δεν πρέπει να χαλαρώσει κανείς κόντρα στο Κόσοβο. Δεν υπάρχουν μικροί αντίπαλοι, ειδικά όταν κλείνονται στην άμυνα».

Κλείνοντας ανέφερε: «Σήμερα η μπάλα αναπηδούσε… είδαμε το γήπεδο, αν δεν έχεις εμπνεύσεις θα υποφέρεις. Ξέρω πως ό,τι και να γίνει με τον Ράμος, πάντα θα δημιουργείται ζήτημα από τον Τύπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ