Εύκολα η Ιταλία (0-2), διπλό στη Ρουμανία για τη Γερμανία (0-1)

Εύκολα η Ιταλία (0-2), διπλό στη Ρουμανία για τη Γερμανία (0-1)

Χωρίς να πατήσει ιδαιίτερα το πόδι στο γκάζι, η Ιταλία επικράτησε με 2-0 της Βουλγαρίας εκτός έδρας και έκανε το 2x2 στον όμιλο της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Νίκη και για τη Γερμανία που αρκέστηκε στο γκολ του Γκνάμπρι στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε τους 6 βαθμούς στον όμιλο της, παραμένοντας στην κορυφή.

Χωρίς να πατήσει ιδαιίτερα το πόδι στο γκάζι, η Ιταλία επικράτησε με 2-0 της Βουλγαρίας εκτός έδρας και έκανε το 2×2 στον όμιλο της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Νίκη και για τη Γερμανία που αρκέστηκε στο γκολ του Γκνάμπρι στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε τους 6 βαθμούς στον όμιλο της, παραμένοντας στην κορυφή.

Βουλγαρία – Ιταλία 0-2

Έκανε το καθήκον της η Ιταλία μέσα στη Βουλγαρία. Με εύστοχο πέναλτι του Μπελότι στο πρώτο ημίχρονο και ένα ακόμη γκολ του Λοκατέλι στο 82ο λεπτό, οι Ιταλοί πέρασαν από τη Σόφια, επικρατώντας των Βούλγαρων με 2-0 για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάνοντας το 2×2.

Ήρεμος ο ρυθμός της αναμέτρησης, με τους Ιταλούς να έχουν στα πρώτα λεπτά μία ανούσια κατοχή, χωρίς κάποια κλασική ευκαιρία. Το γκολ ωστόσο για τη «Σκουάντρα Ατζούρα» ήρθε και μάλιστα σε κρίσιμο σημείο.

Στο 43ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο ανέλαβε ο Αντρέα Μπελότι. Ο φορ της Τορίνο εκτέλεσε άψογα και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 υπέρ των Ιταλών.

Οι Ιταλοί διαχειρίστηκαν άψογα το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο και λίγο πριν από το φινάλε βρήκαν και δεύτερο γκολ. Ο Ινσίνιε… σέρβιρε, ο Λοκατέλι εκτέλεσε και η Ιταλία πήρε αέρα δύο τερμάτων με τον ποδοσφαιριστή της Σασουόλο να διαμορφώνει το τελικό 2-0…

Ρουμανία – Γερμανία 0-1

Τα χρειάστηκε αλλά τελικά τα κατάφερε. Χωρίς να πείσει αμυντικά, η Γερμανία πήρε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Ρουμανία στο Βουκουρέστι και επικράτησε με 1-0 για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάνοντας επίσης το 2×2.

Επιθετικά ωστόσο, η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ ήταν άψογη και έχασε πολλές ευκαιρίες, τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο δεύτερο, με το γκολ του Σερτζ Γκνάμπρι στο πρώτο ημίχρονο να κάνει τη δουλειά για το διπλό

Καλύτερα και πιο ορεξάτη ήταν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Γερμανία που ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 16ο λεπτό, με δημιουργία Τσέλσι και εκτέλεση Μπάγερν. Ο Ρούντιγκερ πέρασε τη μεγάλη μπαλιά στον Χάβερτς, αυτός κατέβασε άψογα, έδωσε στον Γκνάμπρι και εκείνος με κενή εστία έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Ρουμάνων, γράφοντας το 1-0.

Τα «πάντσερ» είχαν πολλές ευκαιρίες σε όλο το παιχνίδι, ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν το δεύτερο γκολ. Μάλιστα, εάν οι Ρουμάνοι είχαν πιο καθαρό μυαλό στα τελευταία λεπτά, η Γερμανία θα μπορούσε να είχε χάσει τους τρεις βαθμούς, ωστόσο κατάφερε να κρατήσει το σκορ και να φύγει με το διπλό από τη Ρουμανία.

Αναλυτικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα (των ματς των 21:45) της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

Κόσοβο – Σουηδία 0-3

Ουκρανία – Φινλανδία 1-1

Αυστρία – Νησιά Φερόε 3-1

Ισραήλ – Σκωτία 1-1

Πολωνία – Ανδόρρα 3-0

Σαν Μαρίνο – Ουγγαρία 0-3

Βόρεια Μακεδονία – Λιχτενστάιν 5-0

Ελβετία – Λιθουανία 1-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ