Ο ΜακΚέλι… απολογήθηκε στον Σάντος

Ο ΜακΚέλι… απολογήθηκε στον Σάντος

Ο Ντάνι ΜακΚέλι αναγνώρισε το μεγάλο λάθος του στο ακυρωθέν γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στη Σερβία και απολογήθηκε στον προπονητή των Πορτογάλων, Φερνάντο Σάντος.

Το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο που ακυρώθηκε στον αγώνα με την Σερβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, αλλά και η έντονη αντίδραση του Πορτογάλου άσου, ο οποίος πέταξε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο έδαφος, ήταν η σημαντικότερη είδηση από το ποδοσφαιρικό τριήμερο που προηγήθηκε.

Το τέρμα που σημείωσε ο CR7, ήταν κανονικό, όμως χωρίς την βοήθεια του VAR που δεν εφαρμόζεται στην συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, ο διαιτητής του αγώνα, Ντάνι ΜακΚέλι, έδειξε να συνεχισθεί το παιχνίδι.

Ωστόσο, λίγο αργότερα και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος, ο ΜακΚέλι αναγνώρισε το λάθος του: «Ο διαιτητής μου ζήτησε συγγνώμη στα αποδυτήρια και μου είπε ότι νιώθει ντροπή. Ήμουν στα αποδυτήρια μαζί του και μου ζήτησε συγγνώμη. Μου είχε πει στο γήπεδο ότι επρόκειτο να δει το βίντεο και το έκανε. Αυτή είναι η δεύτερη φορά σε μια φάση προκριματικών που μου ζητούν συγγνώμη. μετά τον αγώνα».

Οσον αφορά στον ΜακΚέλι, εξήγησε μιλώντας στην πορτογαλική εφημερίδα «A Bola»: «Σύμφωνα με την πολιτική της FIFA, το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι ζήτησα συγνώμη από τον προπονητή, τον κ. Φερνάντο Σάντος και την πορτογαλική ομάδα για αυτό που συνέβη. Ως ομάδα διαιτητών, εργαζόμαστε πάντα σκληρά για να πάρουμε σωστές αποφάσεις. Όταν βρισκόμαστε στην καρδιά των ειδήσεων με αυτόν τον τρόπο, δεν μας ικανοποιεί καθόλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ