Φαν Σιπ : «Ένας από τους ηγέτες μας ο Μπακασέτας, δεν είναι εύκολο ματς με τη Γεωργία»

Φαν Σιπ : «Ένας από τους ηγέτες μας ο Μπακασέτας, δεν είναι εύκολο ματς με τη Γεωργία»

Ο Τζον Φαν Σιπ μίλησε για το ματς με τη Γεωργία τονίζοντας ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Τάσο Μπακασέτα.

Ο Τζον Φαν Σιπ σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο αυριανό ματς με τη Γεωργία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τονίζοντας ότι δεν είναι εύκολο παιχνίδι, ενώ εξήγησε τους λόγους που ο Τάσος Μπακασέτας είναι ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας. Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέστησε την προσοχή των παικτών του στο αυριανό ματς ζητώντας συγκέντρωση και πειθαρχία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαν Σιπ:

«Η ομάδα είναι καλά, όλοι είναι υγιείς και διαθέσιμοι. Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα με παίκτες που δεν έπαιξαν στο προηγούμενο ματς αλλά όλοι είναι τώρα εντάξει. Αυτό είναι καλό νέο. Η ψυχολογία της ομάδας είναι καλή και πρέπει να εστιάσουμε στο πλάνο και την εκτέλεσή του απέναντι στη Γεωργία. Είναι μια καλή ομάδα, που ίσως άξιζε περισσότερα στα ματς με Σουηδία και Ισπανία. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Πρέπει να κερδίσουμε και το ξέρουμε αλλά δεν είναι απλό. Χρειάζεται να κάνουμε ό,τι πρέπει για να κερδίσουμε, για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρουμε».

Για τη Γεωργία και τις δυσκολίες του αγώνα: «Έχουν αλλάξει προπονητή, έχουν τώρα τον Σανιόλ που ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής στη Γαλλία και με την Μπάγερν, προσπαθεί να περάσει κάποια στοιχεία που είχε στην ομάδα του. Υπάρχει μεγάλη διαφορά από τότε που ανέλαβε. Έχουν μια συμπαγή ομάδα, που βγαίνει γρήγορα στην αντεπίθεση. Έχει καλή κυκλοφορία και γρήγορους παίκτες στην επίθεση, κάτι που σημαίνει πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να μη χάνουμε τις θέσεις μας όταν χάνουμε την μπάλα και να κλείσουμε τους χώρους. Θα πρέπει να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο απέναντι σε μια ομάδα που παίζει κλειστά. Θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι».

Για το αν θα κάνει αλλαγές: «Θα δούμε… Είχαμε κάποιους παίκτες με κάποια προβλήματα. Είδαμε κάποιους άλλους στο φιλικό με την Ονδούρα, είδαμε και τις προπονήσεις. Μιλάμε για διαφορετικά παιχνίδια. Μπορεί να γίνουν αλλαγές, μπορεί να είναι και η ίδια σύνθεση. Θα δούμε αύριο».

Για τα στοιχεία που έχει ξεχωρίσει στον Μπακασέτα και τον όρισε αρχηγό: «Υπήρχαν κάποια παιδιά που εξετάζαμε, ένας ήταν ο Τάσος. Αποτελεί παράδειγμα, εντός κι εκτός γηπέδου. Είναι ένας από τους ηγέτες αυτής της ομάδας. Έχουμε πολλούς ηγέτες όμως, δεν μπορείς να έχεις μόνο έναν. Ο Τάσος έχει αποδείξει πως έχει την υπευθυνότητα να ανταποκριθεί σε αυτό το ρόλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ