Εθνική Ελλάδος : Μέσα Πέλκας και Γιαννούλης για τη Γεωργία (Vid)

Εθνική Ελλάδος : Μέσα Πέλκας και Γιαννούλης για τη Γεωργία (Vid)

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τη Γεωργία η Εθνική ομάδα με τους Πέλκα και Γιαννούλη να είναι στη διάθεση του Φαν Σιπ.

Η Εθνική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τη Γεωργία (31/3, 21:45) στην Τούμπα χωρίς νέα προβλήματα και με τον Δημήτρη Πέλκα διαθέσιμο.

Ο άσος της Φενέρμπαχτσε που είχε μείνει εκτός από την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ κόντρα στην Ισπανία, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και θα είναι στη διάθεση του Τζον Φαν Σιπ. Όπως και ο Δημήτρης Γιαννούλης που επίσης απουσίαζε με πρόβλημα τραυματισμού από το ματς στη Γρανάδα.

Αυτή θα είναι η 8η φορά που η Εθνική ομάδα (6 νίκες, 1 ισοπαλία) θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία. Ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε διεξαχθεί προ 25ετίας στα Ιωάννινα, είχε φιλικό χαρακτήρα και έληξε 2-1 υπέρ της Ελλάδας με δύο γκολ του Νικολαΐδη.

Τελευταία φορά έπαιξαν τον Οκτώβριο του 2011 στην Τιφλίδα, όπου η Εθνική επικράτησε πάλι 2-1 (Φωτάκης, Χαριστέας) και προκρίθηκε στην τελική φάση του EURO 2012.

Οι διεθνείς έκλεισαν τον κύκλο των προπονήσεών τους στο αθλητικό κέντρο Lolas, απ’ όπου είναι και το video που ακολουθεί:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ