Ο Μπέιλ έριξε αγκωνιά στον… ρατσισμό! (vid)

Ο Μπέιλ έριξε αγκωνιά στον… ρατσισμό! (vid)

Έκρηξη... χαράς προκάλεσε στα Social Media η αγκωνιά του Γκάρεθ Μπέιλ στον Οντρέι Κουντέλα, ο οποίος κατηγορείται για ρατσιστική επίθεση κατά του Γκλεν Καμάρα της Ρέιντζερς.

Σάλος είχε προκληθεί πριν από μερικές εβδομάδες, όταν ο Γκλεν Καμάρα της Ρέιντζερς κατηγόρησε τον αρχηγό της Σλάβια Πράγας, Οντρέι Κουντέλα πως του επιτέθηκε ρατσιστικά κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για τους «16» του Europa League.

Ο Τσέχος στόπερ έχει μπει στο… μάτι πολλών φιλάθλων του πλανήτη, με τους Βρετανούς να το έχουν πάρει πάνω τους. Μία στιγμή από τη χθεσινή αναμέτρηση της Ουαλίας με την Τσεχία ήταν η αιτία να γίνει ένα μικρό… πάρτι στα βρετανικά social media.

Κατά τη διάρκεια μιας μονομαχίας στον αέρα, ανάμεσα στον Γκάρεθ Μπέιλ και τον Τσέχο στόπερ, ο Ουαλός έριξε μία… γεμάτη» αγκωνιά» στον Κουντέλα και τον ξάπλωσε κάτω. Ο διαιτητής όχι μόνο δεν είδε τη φάση, αλλά ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά.

Μία στιγμή που ήταν αρκετή για να «τρελάνει» ευχάριστα τους Βρετανούς στα social media που χαρακτήρισαν την κίνηση του Μπέιλ ως μία αγκωνιά κατά του ρατσισμού!

«Είμαι σίγουρος πως υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι της ποδοσφαιρικής κοινότητας που δεν θα στενοχωρηθεί βλέποντας τον Κουντέλα να δέχεται χτύπημα στο πρόσωπο», ανέφερε ο σχολιαστής του Sky Sports.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ