Μπακασέτας : «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία»

Μπακασέτας : «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία»

Ο διεθνής μέσος τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την γκέλα της Εθνικής και επισήμανε ότι στα επόμενα ματς θα πρέπει η ομάδα να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα.

Απογοητευμένος ήταν ο Τάσος Μπακασέτας μετά το 1-1 με την Γεωργία, για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο διεθνής μέσος μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την γκέλα της γαλανόλευκης και επισήμανε ότι στα επόμενα παιχνίδια θα πρέπει η Εθνική να βελτιωθεί και να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπακασέτα:

«Εκτός από τα πρώτα 20 λεπτά δεν ήμασταν απειλητικοί, τα λάθη θα τα δούμε στην ανάλυση, θα μας τα πει ο προπονητής για να τα βελτιώσουμε. Θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι σε όλες τις γραμμές, θα έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι δεν υπάρχει δικαιολογία.

Είναι νωρίς για να έχουμε απογοήτευση, δεν πήραμε το αποτέλεσμα, δεν κάναμε καλή εμφάνιση. Πρέπει να αναλύσουμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε. Και να κερδίζαμε την Γεωργία δεν σημαίνει πως θα προκρινόμασταν.

Είναι φυσιολογική η απογοήτευση αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά. Για να παίζεις την Εθνική πρέπει να έχεις και ποδοσφαιρικό εγωισμό», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ