Ο Κλοπ πήρε το «όπλο» του: Οργή για την Εθνική Αγγλίας και επίθεση στον Σάουθγκεϊτ

Ο Κλοπ πήρε το «όπλο» του: Οργή για την Εθνική Αγγλίας και επίθεση στον Σάουθγκεϊτ

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του τα έβαλε ανοιχτά με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την απόφαση του να μην καλέσει στην εθνική Αγγλίας τον Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ

Ο Γιούργκεν Κλοπ δήλωσε ότι δεν κατανοεί την απόφαση του προπονητή της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, να μην καλέσει τον Τρεντ Αλεξάντερ-Αρνολντ στην αποστολή για τα πρόσφατα παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παράλληλα, ο τεχνικός της Λίβερπουλ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι ο παίκτης του θα αντιδράσει θετικά στον αποκλεισμό του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Εάν ο Αλεξάντερ-Άρνολντ δεν είναι στην αποστολή, τότε η Αγγλία πρέπει να έχει μια εξαιρετικά καλή ομάδα» υπογράμμισε ο Κλοπ και συνέχισε: «Εξεπλάγην που δεν κλήθηκε. Είμαι προπονητής, παίρνω κάθε μέρα αποφάσεις για επιλογές στην ομάδα. Σέβομαι το ότι ο Γκάρεθ παίρνει τις δικές του αποφάσεις, αλλά δεν την κατάλαβα, επειδή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ ήταν, στις τελευταίες δύο σεζόν, ο δεξιός μπακ που ξεχώριζε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – αυτή είναι η αλήθεια και σε μια απίστευτα νεαρή ηλικία».

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ είναι ένας από τους παίκτες που έχει δεχθεί κριτική για την καταστροφική φετινή σεζόν της Λίβερπουλ στην Premier League, ωστόσο ο Γερμανός προπονητής πιστεύει ότι ο 22χρονος άσος έχει ξαναβρεί τη φόρμα του ύστερα από ένα δύσκολο ξεκίνημα στην τρέχουσα περίοδο, στο οποίο προσβλήθηκε από κορωνοϊό.

«Του πήρε λίγο για να μπει στη σεζόν, αλλά, από τη στιγμή που μπήκε, είναι ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες μας» υπογράμμισε ο Κλοπ, για να καταλήξει: «Δεν ήταν με την εθνική ομάδα, οπότε είχε χρόνο να προπονηθεί. Προπονήθηκε σε ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο και έδειξε μια αντίδραση, όταν δεν υπάρχει ανάγκη να την δείξει. Ήταν πραγματικά «μέσα» στις προπονήσεις, άρα αυτό ήταν καλό. Είναι πολύ φιλόδοξος. Είμαι σίγουρος ότι θέλει να είναι στην εθνική Αγγλίας και θα κάνει τα πάντα για να ξαναβρεθεί εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ