Με Λαπόρτ η Ισπανία στο Euro 2020

Με Λαπόρτ η Ισπανία στο Euro 2020

Ο Αϊμερίκ Λαπόρτ διαθέτει γαλλική και ισπανική ιθαγένεια και στο εξής θα αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα της Ισπανίας.

«Βόμβα» στο EURO 2020 καθώς ο 26χρονος Γάλλος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Αϊμερίκ Λαπόρτ, θα παίξει στην τελική φάση της διοργάνωσης με την εθνική Ισπανίας.

Σύμφωνα με την Marca, ο προπονητής της «φούρια ρόχα», Λουίς Ενρίκε, ζήτησε πριν από εβδομάδες από τους διοικούντες την ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου να μελετήσουν τη δυνατότητα ανίχνευσης των προθέσεων του Λαπόρτ, προκειμένου εκείνος να βρίσκεται μεταξύ των κληθέντων, τα ονόματα των οποίων θα δημοσιοποιηθούν, κατ’ αρχήν, στις 21 Μαΐου.

Η απάντηση ήταν θετική και ο μηχανισμός τέθηκε σε κίνηση, προκειμένου η ισπανική ομοσπονδία να πάρει το ΟΚ από τη FIFA, που είναι πλέον τυπική διαδικασία.

Ο Λαπόρτ δεν έχει αγωνιστεί με την εθνική ανδρών της Γαλλίας, αλλά μόνο με τις μικρότερες ομάδες της και, σύμφωνα με τη Marca, πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτεί η FIFA για να μπορεί να κάνει ντεμπούτο με την ισπανική εθνική ομάδα.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός διαθέτει γαλλική και ισπανική ιθαγένεια και έχει με το μέρος του την υπόθεση Μουνίρ (σ.σ. έπαιξε με την Ισπανία και τώρα αγωνίζεται με το Μαρόκο).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ