Εθνική Ελπίδων: Σίμος ο Αντι-Γκούμας

Εθνική Ελπίδων: Σίμος ο Αντι-Γκούμας

Ο Γιώργος Σίμος είναι έτοιμος να διαδεχθεί τον συμπατριώτη του, Γιάννη Γκούμα, στην Εθνική Ελπίδων και την τεχνική της ηγεσία.

Τον διάδοχο του Γιάννη Γκούμα στην τεχνική της ηγεσία βρήκε, όπως όλα δείχνουν, η Εθνική Ελπίδων και αυτός φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Σίμος.

Ο Γκούμας αποχώρησε πρόσφατα από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελπίδων και ο πρώην τεχνικός του ΟΦΗ μοιάζει να τα έχει βρει σε όλα με την Ελληνική Ομοσπονδία.

Ο 43χρονος αναμένεται να πιάσει άμεσα δουλειά, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο τουπιθανότατα κόντρα στο Λιχτενστάιν (5/6), στο εναρκτήριο παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2023.

Ο Σίμος από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2016, εργάστηκε ως προπονητής των ομάδων νέων του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι του 2016, προσλήφθηκε ως βοηθός προπονητής στην Ομόνοια Λευκωσίας, όπου έφυγε στα τέλη Φεβρουαρίου 2017.

Τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς υπέγραψε συμφωνία με την Κ20 της ΑΕΚ, αλλά τελικά παραιτήθηκε από τη θέση του στις  2019. Ακολούθησε διετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ και πλέον όπως όλα δείχνουν η Εθνική Ελπίδων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ