Φαν Σιπ: «Φιλικά αλλά ουσιαστικά τα παιχνίδια με Βέλγιο και Νορβηγία»

Φαν Σιπ: «Φιλικά αλλά ουσιαστικά τα παιχνίδια με Βέλγιο και Νορβηγία»

Εξαιρετικά ουσιαστικά εν όψει και των προκριματικών του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου χαρακτήρισε τα δύο προγραμματισμένα φιλικά ο Τζον Φαν Σιπ.

Στη σημασία των δύο φιλικών αναμετρήσεων που θα δώσει η Εθνική μας ομάδα στάθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον Φαν Σιπ. Σύμφωνα με τον Ολλανδό τα δύο φιλικά απέναντι σε Νορβηγία και Βέλγιο έχουν ουσιαστική σημασία για την Ελλάδα, καθώς καθώς δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια αγωνιστικής προετοιμασίας μας για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου με το Κόσοβο και την Σουηδία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συγκεντρωθούμε εκ νέου και θα δουλέψουμε με τους παίκτες μας για δύο αγώνες με το Βέλγιο και τη Νορβηγία.

Τα παιχνίδια στις Βρυξέλλες και στη Μάλαγα μπορεί να έχουν φιλικό χαρακτήρα και να διεξάγονται προς το τέλος της σεζόν, αλλά για εμάς είναι εξαιρετικά ουσιαστικά, καθώς δεν υπάρχουν πολλά χρονικά περιθώρια αγωνιστικής προετοιμασίας μας για τους αγώνες του Σεπτεμβρίου με το Κόσοβο και την Σουηδία για τα European Qualifiers.

Γι’ αυτό τον λόγο έχουμε επιλέξει δύο ανταγωνιστικές ομάδες, το ευρισκόμενο στην 1η θέση της βαθμολογίας της FIFA από το 2018, Βέλγιο, και τη Νορβηγία που παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ